Lisbeth sørger for at ditt selskap blir akkurat slik du ønsker!

Lisbeth, hovmester

Selskap på Quality hotel Olavsgaard

God atmosfære og engasjerte medarbeidere

På Quality hotel Olavsgaard har vi lang erfaring med å arrangere selskaper. Vi har lagt vår sjel i å skape et hotell med atmosfære og derfor er både personale og fysisk produkt viktig. Våre engasjerte medarbeidere er et team som er oppriktig interessert i gjestens ve og vel.

Om du skal ha bryllup, barnedåp, konfirmasjon, bursdag, kick-off, julebord, vennemiddag eller minnesamvær hjelper vi deg gjerne med å skreddersy ditt neste selskap.

Quality Hotel Olavsgaard ønsker å tilfredstille både øyne og gane, og vårt velrennomerte kjøkken er kjent for kvalitet og gode smaksopplevelser.

Våre selskapslokaler

Hos oss får du en fin ramme rundt selskapet, med stilfulle selskapslokaler i en hyggelig atmosfære. Alle våre stuer og saler har unik kapasitet, innredning og fasiliteter.

Selskapslokale restaurant
Lars

Selskapsmenyer

Vår kjøkkensjef har satt sammen åtte menyforslag med et variert utvalg av klassiske og mer utradisjonelle retter, for å gi nettopp denne opplevelsen. Har dere ønsker utover dette, kan det avtales et møte med hovmester og kjøkkensjef.

Nysgjerrig på selskap hos oss?

Se vår selskapsfilm

Play Video

Nyttig å vite

For å gjøre arrangementet vellykket, er det viktig at alle detaljer er på plass. Vi presenterer her en liste over detaljer som vi ønsker å diskutere med dere før arrangementet.

Olavsalen
Stue nr 2

Hva koster et selskap?

Vi har satt opp et eksempel på kostnadene pr. person for et komplett selskapsarrangement.

Homer sa en gang: «Når munterheten hersker over hele byen og festfolket sitter og lytter til trubaduren, når boret ved deres side er fullt av kjøtt og brød – og kjødemesteren øser søt drikke fra bollen og fyller begrene, da føler jeg i mitt hjerte at dette må være det deiligste et menneske kan oppleve».

Drikke

Ved ønske om underholdning ta kontakt med oss på:
booking@olavsgaard.no

«Jeg elsker deg, ikke bare på grunn av den du er, men på grunn av hvem jeg blir når jeg er med deg.»

Noen av begivenhetene du kan feire hos oss

Bryllup

Kanskje den mest minnerike dagen i ditt liv. Da er det godt å vite at vi på Olavsgaard har mange års erfaring i å legge til rette for den perfekte feiringen. Vi kan ta oss av alt, slik at deres store dag kan forløpe akkurat slik dere ønsker.

Bryllup

Jubileum

Ingenting er hyggeligere enn å samle familie, venner og bekjente til en feiring!  Enten det er av seg selv, bryllupsdagen, gjenforeningen eller kanskje er du i festkomitéen?

På Olavsgaard har vi alle muligheter til å imøtekomme ønskene dere har, enten dere vil ha en formell eller en mer uformell ramme rundt feiringen. Musikk kan dere gjerne ordne med selv, men vi kan også være behjelpelig med å finne den rette musikeren til arrangementet deres.

Minnestund

En dag fylt av mange følelser, hvor det er godt å komme sammen rundt et pent dekket bord og dele minner og tanker før hverdagen tar til igjen. Hos oss ligger alt til rette for en verdig markering i et koselig lokale med mat som passer anledningen.
 

Minnestund
Konfirmasjon

Konfirmasjon

Det er mange ønsker, tanker og drømmer som skal sys sammen før en slik dag. Hos oss får dere svarene og hjelpen dere trenger for å planlegge og skape en flott ramme rundt denne store dagen.

Barnedåp

Dåpsdagen eller navnefesten er den første av en rekke merkedager i livet, og det er en dag som er hyggelig å markere med familie og venner. Vi er behjelpelige med å tilrettelegge slik at selskapet blir akkurat slik dere ønsker.

Barnedåp

Meny minnestund

Velg mellom snittemeny eller lunsjbuffet. Priser er per person.