Lars skreddersyr det perfekte måltidet til ditt selskap.

Lars, kjøkkensjef

Selskapsmenyer

Det er alltid behagelig å gå til dekket bord for å nyte et bedre måltid. Vår kjøkkensjef har satt sammen åtte menyforslag med et variert utvalg av klassiske og mer utradisjonelle retter, for å gi nettopp denne opplevelsen. Har dere ønsker utover dette, kan det avtales et møte med hovmester og kjøkkensjef.

Vår sommelier kommer gjerne med forslag til viner som passer perfekt til de ønskede retter.

Kjøkkensjefens viktigste mål ved alle arrangementer er at dere som gjester ved Olavsgaard alltid skal få en god matopplevelse. Ambisjonene for våre kokker er å kunne gi dere en positiv smaksopplevelse av ferske og gode råvarer som er sammensatt på best mulig måte.

Er det noen av deres gjester som har allergi, søliaki, diabetes eller er vegetarianer, ønsker vi å vite om dette på forhånd slik at vi kan tilpasse egen meny for disse.

ETTER MIDDAGEN

Når festmiddagen er over kommer den mer uformelle delen av festen, og muligheten for forfriskninger og bevertning er mange.
Kaffe med eventuelt avec. Kaffen kan vi servere i salong eller ved småbord til en pris av kr 43,- pr. person.

Kaffe
Kaker og kaffe

KAKER OG KAFFE

Vi har et rikholdig utvalg kaker til festarrangementet. Hvis dere derimot vil ha et mer personlig preg på kakebordet, kan dere ta med egne kaker. Dere belastes med kr 100,- pr. person for kakeservering, som også inkluderer kaffe.

 

FORFRISKNINGER/LONGDRINKS

Vi har alle rettigheter og kan etter deres ønske sette opp en egen bar for servering av både alkoholfrie og alkoholholdige drinker.

 
 
Forfriskninger
Nattmat

NATTMAT

Nattmat kan være en god avslutning på en hyggelig kveld og vi foreslår:

  • Pølser med tilbehør
  • Blomkålsuppe & brød
 

Noen av begivenhetene du kan feire hos oss