Lisbeth hjelper dere å arrangere den store konfirmasjonsdagen på Olavsgaard! 

Lisbeth, hovmester

Konfirmasjon på Olavsgaard

Feire den store dagen hos oss.

Konfirmasjonsdagen er en stor begivenhet både for konfirmanten, familie og venner. Vi på Olavsgaard sørger for at konfirmasjonsdagen blir en minnerik feiring med alt som hører til.

Uansett om dere har en tydelig visjon om hvordan feiringen skal være eller trenger veiledning, vil vi sørge for at selskapet blir en begivenhet dere husker i mange år. Hovmesterne våre har lang erfaring med å arrangere selskaper, og gir dere god veiledning gjennom planleggingen.

 

Velkommen til konfirmasjon på Quality Hotel Olavsgaard!

Maten – hjertet i selskapet

Maten er en viktig del av enhver konfirmasjon, derfor har våre kokker satt sammen en bugnende buffet av høy kvalitet med både varme og kalde retter, samt dessert og kaker. Her vil alle finne noe de liker. Buffeten serveres i vår restaurant, hvor det også er mulighet for å leie en av våre tre stuer om man ønsker å nyte feiringen i fred og ro. Disse passer godt for selskaper på 10-40 personer. Det er også mulig å leie Lysthuset, selskapslokalet vårt som egner seg godt for større selskap på 50 personer eller flere.

Dere betaler pris per person for selskapsbuffet, og bestemmer selv hvor mye drikke dere ønsker i tillegg per gjest.

Dere står fritt til å bestille kake fra oss, eller dere kan ta med dette selv mot et lite tillegg i prisen. Det er mulig å levere kaker og dekor hos oss dagen før, hvor vi oppbevarer det for dere. Vi dekker bordet med ønsket pynt, eventuelt vil det være mulig å pynte dagen før om lokalet er tilgjengelig.

En minnerik feiring med mulighet for overnatting

Det hender man har familie som kommer langveisfra, da kan det passe godt å bestille overnatting samme sted som selskapet. Vi booker gjerne rom for ønsket antall gjester hvor dere får en hyggelig pris. Dette gjelder alle selskaper som arrangeres hos oss, alt gjestene trenger å gjøre er å oppgi hvilket selskap de skal i på hotellet. Vår smaksfulle frokostbuffet er selvfølgelig inkludert.

Planlegging

Noen ting er lurt å ha tenkt gjennom på forhånd, for eksempel om dere ønsker bordplassering, eller om noen av gjestene har allergier. Det vil også være nyttig å informere om det er små barn på gjestelisten, da vi kan justere noen av rettene i buffeten deretter. Vi står til disposisjon gjennom hele planleggingsfasen.

Husk å book lokale hos oss i god tid før konfirmasjonen. Gjerne et år i forveien, slik at vi har lokale tilgjengelig. Det er mulig å komme innom oss for å se på lokalet. Rundt en måned før selskapet avtaler vi et planleggingmøte, slik at vi kan gå gjennom de siste detaljene før den store dagen.

Tilleggstjenester

Noen har ønsker om fremvisning av bilder, det har vi mulighet til å ordne for deg. Som en tilleggstjeneste kan vi sette inn en TV-skjerm i selskapslokalet, som dere kan disponere til dette.

 

Send forespørsel i dag, eller kontakt oss for en hyggelig prat om hvordan dere ønsker å feire dagen.