Izeta sørger for at rommet ditt er rent og ryddig hver dag.

Izeta, renholdsarbeider

Våre rom og suiter

Alle våre rom er intime og hyggelige, har komfortable senger og er praktisk innredet. Samtlige rom har parkett, er utstyrt med flatskjerm TV og hårføner, og god wifi-dekning. Samt at våre superior rom og suiter har kaffemaskin. I tillegg er det velfylte bokhyller på samtlige rom hos oss

Rask innsjekk?

Se vår film om selvinnsjekk

Suiter

Av våre 176 rom er 7 suiter av ulike størrelser, og de fleste av suitene våre har balkong.

Suiter

Familierom

Våre familierom er store komfortable rom med 3 sengeplasser – en dobbeltseng og en separat seng. Det er også mulighet for å sette inn ekstrasenger på disse rommene. I tillegg inneholder rommene salong.

Familierom

Superior double

Våre superior double rom er 28 kvadratmeter. Rommene har twin beds som er 2×90 cm brede. Superior-rommene er også innredet med 2-seter sofa, en lenestol, et lite bord, en kaffemaskin samt et skrivebord om du ønsker å jobbe.

Superior double

Moderate double

Våre Moderate double rom er 16 kvadratmeter og har en Queen size seng som er 140 cm bred. Rommene har også en lenestol og et lite bord, samt et skrivebord om du ønsker å jobbe.

Moderat double

Standard single

Våre standard single rom er ca. 12 kvadratmeter og har seng som er 90 eller 120 cm brede. Rommene har også en lenestol og et lite bord, samt et skrivebord om du ønsker å jobbe.

Standard single

Standard Double

Våre standard double rom er fra 15 – 30 kvadratmeter og har twin beds som er 2 × 90 cm brede. Rommene har også en lenestol eller sofa og et lite bord, samt et skrivebord om du ønsker å jobbe.

Standard double

Praktisk info

Inn- og utsjekk

Strykerom i hotellets 2. etasje.

Tilgjengelig på forespørsel

Standard single

Suiter
Våre 7 suiter er alle stilfullt innredet. Vi har 2 Tårnsuiter, som navnet tilsier, beliggende i toppen av “tårnet” i hotellets toppetasje. De går over to plan med stue og et romslig bad med badekar på første plan og med en vindeltrapp opp til himmelsengen på andre plan. Tårnsuitene er på ca. 50 kvadratmeter og har begge balkong. Rommene er innredet med moderne og stilfulle møbler og en himmelseng, 180 × 200 cm bred. Vår største suite er på 75 m2 og har stor stue med gode salonger, romslig soverom med stor dobbeltseng. Stort bad og separat toalett. Begge toalettene på denne suiten er av merket Geberit Aqua Clean. «Unni Lindell» suiten, denne har fått navnet da den er skrevet inn i Unni Lindells novelle, rom 666, er stilig innredet i oppholdsrommet og har en nordvendt balkong. Separat soverom med bred seng, og et romslig bad med Geberit Aqua Clean toalett. Våre 2 suiter i hotellets 2. etg. og er på 55 kvadratmeter. Begge rommene har balkong og vender nordover. Suitene er innbydende innredet med moderne og behagelige møbler i oppholdsrom og en King size bed på soverommet.

Familierom

Suiter
Våre familierom er store komfortable rom med inntil 4 sengeplasser – en dobbeltseng og en separat seng. Det er også mulighet for å sette inn ekstrasenger på noen disse rommene. I tillegg inneholder noen av rommene sittegruppe. På rommet finnes også vannkoker.

Superior double

Suiter

Våre Superior dobbeltrom er 28 kvadratmeter. Rommene har hel madrass på 180 cm bredde og er innredet med lenestol, et lite bord, samt et skrivebord om du ønsker å jobbe. Det er også noen rom med sittegruppe. På rommene finner du også en vannkoker.

 

Flere bilder

Moderate double

Suiter
Våre Moderat dobbeltrom er 16 kvadratmeter og har en seng som er 140 cm bred, noen rom har også seng som er 160 cm bred. Rommene har også en lenestol og et lite bord, samt et skrivebord om du ønsker å jobbe. På enkelte rom finnes også vannkoker.

Flere bilder

Standard single

Suiter

Våre standard single rom er ca. 12 kvadratmeter og har seng som er 90 eller 120 cm brede. Rommene har også en lenestol og et lite bord, samt et skrivebord om du ønsker å jobbe.

 

Flere bilder