Marie sørger for at alt er plettfritt til borddekkingen av ditt selskap

Marie, kjøkkenmedarbeider

Selskapslokaler

Skal du arrangere selskap? Quality Hotel Olavsgaard har flotte selskapslokaler – og mer enn 35 års erfaring med å arrangere selskap. 

På Olavsgaard møter du serviceinnstilte medarbeidere som bistår i både planleggingen og gjennomføringen av selskapet. I forbindelse med større begivenheter setter vi gjerne opp et planleggingsmøte med hovmesteren vår. Du kan være trygg på å få selskapet du ønsker deg!

Om du skal ha bryllup, barnedåp, konfirmasjon, bursdag, kick-off, julebord, vennemiddag eller minnesamvær hjelper vi deg gjerne med å skreddersy ditt neste selskap.

Quality Hotel Olavsgaard ønsker å tilfredstille både øyne og gane, og vårt velrennomerte kjøkken er kjent for kvalitet og gode smaksopplevelser.

Stemningsfulle lokaler til selskapet

Hos oss kan du velge blant seks ulike selskapslokaler med kapasitet på mellom 10-200 personer. Du får en fin ramme rundt selskapet, med stilfulle selskapslokaler i en hyggelig atmosfære. Alle våre stuer og saler har unik kapasitet, innredning og fasiliteter. Enten du skal arrangere bryllup, jubileum, firmafest eller noe annet, så kan du være sikker på å finne et passende selskapslokale på Olavsgaard!

Dersom du er interessert i å arrangere selskap hos oss, er du velkommen til å ta turen innom for å se på lokalene.

EGNER SEG FOR 15 – 38 PERSONER

STUE 1

Stuen er lun og koselig, og passer godt til mindre selskaper eller markeringer. På veggene i selskapslokalet henger fargerike bilder av Elling Reitan. Basert på romanen Victoria av Knut Hamsun har kunstneren skapt magiske malerier i sterke farger, der teksten er en del av selve maleriet.

Pris for leie av lokalet: 2000,-

Stue 1

EGNER SEG FOR 10 – 24 PERSONER

STUE 2

Stuen er i lyse, fine farger og har vinduer ut mot Lysthuset og Vinterhagen.

Pris for leie av lokalet: 2000,-

EGNER SEG FOR 25 – 40 PERSONER

STUE 3

Stuen er stilfullt innredet med runde bord, og passer til mindre selskaper og markeringer. På veggene i selskapslokalet henger to av totalt seks malerier laget av kunstneren Jon Bøe Paulsen. Maleriene er basert på Et Dukkehjem av Henrik Ibsen. De resterende fire henger i Lysthuset bar.

Pris for leie av lokalet: 2000,-

EGNER SEG FOR 50 – 90 PERSONER

LYSTHUSET

Lysthuset er lys og stilfullt innredet, og passer godt til selskaper og markeringer. I tillegg har lokalet direkte utgang til stor terrasse. 

Pris for leie av lokalet: 9000,-

EGNER SEG FOR 30 - 65 PERSONER

BALLSALEN

Dette er vår flotteste sal med særegen innredning. Salen er et utmerket valg til bryllup, jubileer og andre selskaper for 30-65 personer. I tilknytning til Ballsalen har vi egen salong som står til disposisjon for selskapet.

Pris for leie av lokalet: 9000,-

Ballsalen
Olavsalen

EGNER SEG FOR 40 - 220 PERSONER

OLAVSALEN

Olavsalen er vår største bankettsal med plass til selskaper fra 40-220 personer. Selskapslokalet passer ypperlig til både store og små arrangementer. Lokalet har i tillegg en romslig foajé med garderobefasiliteter og egen bar.

Pris for leie av lokalet: 11000,-

Få selskapet du ønsker deg

Selskapsmat

Maten er en viktig del av de fleste selskaper. I vår selskapsmeny finner du åtte menyforslag som inneholder både klassiske og moderne retter. Har du andre ønsker, kan kjøkkenet vårt også lage spesialtilpasset mat. På forespørsel kan vi arrangere prøvesmaking.

Bordoppsett, blomster og pynt

Vi kan sette opp bordene i selskapslokalet med oppsettet du vil ha. Bordene dekkes med hvite duker, servietter og lys. Ønsker du blomster, kan du ta med selv – men vi kan også bestille for deg. Dersom du har annen pynt, kan vi sette den opp dersom du leverer den til oss.

Teknisk utstyr

I våre selskapslokaler finnes det forskjellige tekniske fasiliteter, som TV og taleanlegg. Dersom du informerer om hvilket utstyr du ønsker på et tidlig stadium, kan vi tilrettelegge for dette på best mulig måte.

Noen av begivenhetene du kan feire hos oss