Drikke til maten er en selvfølgelighet og Imed serverer deg det du ønsker i ditt selskap

Imed, kveldsservitør

Drikke

Homer sa en gang: «Når munterheten hersker over hele byen og festfolket sitter og lytter til trubaduren, når boret ved deres side er fullt av kjøtt og brød – og kjødemesteren øser søt drikke fra bollen og fyller begrene, da føler jeg i mitt hjerte at dette må være det deiligste et menneske kan oppleve».

APERITIFF

Ordet aperitiff er ledet ut av det latinske ordet ‘Apero’ som betyr å åpne. Aperitiff er altså ment å åpne et måltid, rense og friske opp, forberede sansene på måltidet som skal komme. 

TIL MATEN

Drikke til maten er en selvfølgelighet. Hva man drikker derimot er ikke en selvfølgelighet. Enkelte drikker passer bedre til noen retter, andre ikke. Hva som er fasit på din smak vet bare du.

Vårt vinkart består av utvalgte viner fra bl.a Frankrike, Spania, Portugal og Sør Afrika. Er du usikker på hva som passer til din meny? Spør vår sommelier om forslag.

 

ALKOHOLFRITT

Det er ingen nødvendighet å drikke alkohol til festmåltidet. Vi har velsmakende alkoholfrie viner. Selvsagt har vi også et godt utvalg av alkoholfritt øl og mineralvann.

Noen av begivenhetene du kan feire hos oss