Geir vokste opp på hotellet og har mange gode historier å fortelle

Geir, direktør

Om oss - Quality Hotel Olavsgaard

Norges mest sentrale hotell?

Sentralt plassert midt mellom Oslo og Gardermoen finner du Quality Hotel Olavsgaard.

Hotellet ble offisielt åpnet i juni 1985 og hotellets navn er ikke tilfeldig valgt da det i følge sagaen ligger på historisk grunn. I år 1022 ble det utkjempet et slag mellom Olav den Hellige og Raumerne under innføring av kristendommen i Norge.

Om hotellet

Da hotellet åpnet hadde det 62 rom, restaurant et par selskapslokaler og noen få møterom. I 1988 ble hotellet betydelig utvidet og fikk 162 rom, flere selskapslokaler, stor restaurant, bar, nattklubb, kafeteria og en rekke større og mindre møterom. Hotellet har etter det gjennomgått flere utvidelser. I 2005 åpnet vi vårt nye konferansesenter med 19 moderne møterom, deriblant vår «storstue» Auditoriet med kapasitet til 220 personer. I 2016 utvidet hotellet med ytterligere 14 rom samt enda et møterom, og fremstår i dag med en kapasitet på 176 hotellrom i ulike kategorier samt 20 små og store møterom.

Hotellet eies av Olavsgaard Gruppen, som også er hovedaksjonær i Losby Gods på Lørenskog.

Quality Hotel Olavsgaard er tilknyttet hotellkjeden Strawberry som har mer enn 225 hotell på over 100 destinasjoner i hele Norden.

Quality Hotel Olavsgaard

På historisk grunn

Utsmykking

Quality Hotel Olavsgaard er en stor aktør innen kurs og konferanse-markedet i Osloregionen. For å symbolisere at kurs og konferanse er kunnskapsoverføring, har Olavsgaard brukt bøker som et gjennomgangstema på hotellet. Bøker er tilgjengelig over hele hotellet og samlingen utgjør pr i dag ca 25 000 bøker, fritt tilgjengelig for alle. Som en videreføring av «bokprosjektet» har hotellet også startet en kunstsamling av billedkunst som tar utgangspunkt i det skrevne ord. Pr i dag er hotellet utsmykket med 10 forskjellige kunstsamlinger.

Jobbe på Olavsgaard?

Vi skaper hotellet der du vil være. 

Med denne visjonen skapes entusiasme, fleksibilitet og pålitelighet, samt at vi strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra for gjesten.

Går du med planer om å utdanne deg innenfor hotell og restaurant og ønsker du å søke lærlingplass hos oss? Ta kontakt med en av personene under: