Lisbeth sørger for at ditt bryllup blir akkurat slik du ønsker!

Lisbeth, hovmester

Bryllup på Olavsgaard

Vi blåser liv i drømmebryllupet deres

At dere velger å feire den store dagen hos oss på Olavsgaard er noe vi setter stor pris på, og tar svært seriøst. Vi elsker å feire bryllup her hos oss, og vi har mange års erfaring med å legge alt til rette for å realisere drømmen deres. Hos oss på Olavsgaard skreddersyr dere dagen akkurat slik dere ønsker.

Det er mange ting å tenke på til bryllupsdagen, derfor er vi på Olavsgaard her for dere før, under, og etter den store dagen. Uansett om dere har en tydelig visjon på hvordan dere ønsker å legge opp dagen, eller om dere er usikre på hva dere ser for dere. Vi vil legge til rette for at dagen blir unik, og sørger for at bryllupsfesten deres på Olavsgaard blir en dag dere kan snakke om i årevis.

Velkommen til drømmebryllupet på Quality Hotel Olavsgaard!

Få alt i én bryllupspakke

Gjennom dialog med hovmester vil vi finne en plan for den perfekte bryllupsfeiringen hos oss på Olavsgaard. Enten om dere ønsker at vi tar oss av alt, eller om dere vet godt hva dere ønsker selv, vil vi finne de beste løsningene på planleggingsmøter i forkant. Vi blir enige om middagsmeny, kaker, bordoppsett, blomster og dekor. Både blomster og kaker kan dere velge om vi skal stå for, eller om dere ønsker å ha med dette selv.

Det vil være lurt at dere setter opp et budsjett slik at dere vet hvilke rammer dere har å forholde dere til rundt kostnader. Når dere vet hvilke midler dere vil bruke per kuvert, vil det være lettere å gi dere anbefalinger rundt mat, drikke og eventuelle tilleggstjenester.

Våre bryllupslokaler

Selskapslokaler i Lillestrøm

Bryllup i Lysthuset

På Olavsgaard er det tre lokaler vi bruker til bryllupsfest. I Lysthuset får dere et stilfullt innredet lokale, som er både luftig og romslig. Lysthuset har direkte utgang til en stor terasse, et deilig uteområde som passer godt for å strekke på beina mellom retter og taler på varme vår- og sommerkvelder. Lokalet egner seg til bryllupsfest for 50-90 personer.

Bryllup i Ballsalen

Alternativ to er Ballsalen, vår flotteste sal med et mer klassisk og formelt uttrykk. Det har vært viktig for oss å bevare atmosfæren Ballsalen hadde da det ble bygget i 1985, noe vi mener vi har fått godt til gjennom innredning og stil. Ser dere for dere en bryllupsfest for 30-65 personer, egner Ballsalen seg godt.

Ballsalen
Olavsalen

Bryllup i Olavsalen

Det tredje og romsligste alternativet. Her er det plass til alt fra 40-220 personer, avhengig av bordoppsett. Olavsalen er vår største bankettsal, med tilhørende foajé med garderobefasiliteter og egen bar. Her får dere egen inngang for gjestene, og dermed også mulighet for å strekke på beina utenfor Olavsalen, ute eller i foajéen. Her får dere et eget stort område helt for dere selv.

Les mer om våre selskapslokaler her. 

Bryllupsmiddagen og barmuligheter

Maten er et av de viktigste elementene i løpet av bryllupsdagen, og her på Olavsgaard er vi svært stolte av maten vi serverer. Kjøkkensjefen vår, Lars, skreddersyr det perfekte måltidet for den store dagen, slik at dere får akkurat den maten dere ønsker i en god sammensetning. Hans viktigste mål er at dere som gjester ved Olavsgaard skal få en god matopplevelse. Dere velger mellom åtte nøye utvalgte menyforslag som Lars selv har satt sammen. Menyforslagene består av et variert utvalg av klassiske og mer utradisjonelle retter, for den perfekte balansen mellom tradisjon og det mer moderne. Våre kokkers ambisjoner er å kunne gi dere en unik smaksopplevelse av ferske råvarer av ypperste kvalitet.

I tillegg kommer gjerne vår sommelier med forslag til viner som passer perfekt for menyen dere har satt sammen.

Alle våre bryllupslokaler har barmuligheter, hvor dere selv velger om dere ønsker fri bar, gi gjestene bonger, eller om dere ønsker at gjestene kjøper drikke selv. Vi har et bredt utvalg av alkoholholdig og alkoholfri drikke.

Hvis dere har andre ønsker utover vår meny kan det avtales med hovmester og kjøkkensjef, så finner vi en løsning. Er det noen av deres gjester som har allergi eller har behov for tilrettelegging, ønsker vi å vite om dette på forhånd slik at vi kan tilpasse egen meny for disse.

Selskapsmenyen kan du lese mer om her. 

Overnatting for brudeparet og gjester

Det er mange som ønsker å booke opphold hos oss dagen før bryllupet, og til dagen derpå. Fordelen er at dere får dagen før til å levere forberedelser som pynt og dekor, kaker hvis dere ønsker å ha med dette selv, og rett og slett lande før den store feiringen. Vi holder av så mange rom dere trenger for bryllupsgjestene, og brudeparet kan booke en av våre syv suiter. Dere vil få en hyggelig pris på rommene slik at alle gjestene som ønsker opphold hos oss har mulighet til det.

Innsjekk er kl 15, og utsjekk kl 11. Sen utsjekk avtales på forhånd.

Nyt morgenen etter bryllupsfesten sammen med nære og kjære over en deilig frokost, og mimre om kvelden før.

Lurt å tenke på

Det er som regel satt av noen timer til fotografering av brudeparet etter vielsen, og det kan derfor være greit å gi gjestene et sted hvor de kan mingle og slappe av før selve bryllupsfesten. Vi setter gjerne frem drikke og enkel servering for gjestene i bryllupslokalet, slik at ventetiden blir ekstra hyggelig før brudeparet kommer. Et annet alternativ er at gjestene bruker Holger Bar som samlingspunkt etter vielsen, hvor de kan ta seg noe å drikke og ha det hyggelig i mellomtiden. Holger Bar åpner for alle hotellets gjester kl 16 fredag og lørdag, men ved avtale kan vi åpne Holger Bar når det skulle passe dere. Når brudeparet melder sin ankomst kan dere forflytte dere inn i bryllupslokalet, som er ferdig pyntet og dekket.

Husk å avtale all planlegging i forkant, slik at alt er forberedt til bryllupsdagen. Vi tilbyr også teknisk utstyr som TV og taleanlegg. Om det er noe utover dette dere ønsker, kan vi tilrettelegge for dette på best mulig måte dersom vi blir informert om hva annet dere ønsker på et tidlig stadium.

Vi har satt opp et priseksempel for hva kostnadene kan bli per person for et komplett selskapsarrangement, det kan du se nærmere på her

Kontakt oss for en hyggelig prat om feiring av bryllupsfest hos oss på Olavsgaard. Velkommen!