Tett på lokalmiljøet – Velkommen til Olavsgaard

Enten du besøker oss som konferansehotell eller et pust i hverdagen med familien, ønsker vi å legge til rette for at mellomstoppet ditt hos oss blir en opplevelse. Innenfor hotellets mange vegger byr vi på fantastisk mat og moro – i tillegg til at vi selvfølgelig guider deg frem til ting å gjøre i lokalmiljøet. Her er noen av aktivitetene du finner tett på, eller en kjapp busstur unna, Olavsgaard Hotell!

Stemning året rundt på Olavsgaard

Innenfor hotelles vegger legger vi til rette for at du som gjest skal få et velfortjent avbrekk fra hverdagen. I restauranten finnes det sesongbaserte matopplevelser og rom for den gode samtalen, og i nyoppussede Holger Bar er det perfekte rammer for sosiale kvelder og brettspill. På huset finnes det også shuffleboard, dart og karaokescene, samt et akkurat passe stort treningsrom. Av og til finnes det også live-musikk som skaper en skikkelig god atmosfære.

Adventstid for hele familien

Tradisjoner er også noe vi er glade i, enten det er i form av bedriftsliga i Quiz eller julestemning. Familiejulebord hver søndag i advent har blitt en fast, årlig happening for mange i lokalmiljøet. Her går vi rundt juletreet i lobbyen, nissen kommer på besøk med julestrømper til barna, og det er ekte julestemning på menyen i restauranten. Ensomt juletre er også en del av førjulstiden hos oss. Olavsgaard samarbeider med den frivillige organisasjonen Hjelpende Hender og vi ønsker alle velkommen til å donere bort en gave under juletreet for å støtte deres arbeid lokalt.

For den kunstinteresserte

Det finnes mye kulturell kapital innenfor kort radius. Faktisk trenger du ikke gå lenger enn rundt på hotellet for å finne 11 unike kunstprosjekter. Vegger i restauranten,  korridorer og trapperom, foajeer og ganger, er kledd med kunst av Nico Widerberg, Jon Bøe Paulsen, Vigdis Fjellheim og Elling Reitan med flere. Korridoren som fungerer som bindeledd mellom hotellet og konferansesenteret er dekortert med tekster og bilder fra kunstprosjektet AU, som var et samarbeid mellom Ari Behn og Unni Askeland. Mange av kunstverkene er bestillingsverk, med utgangspunkt i litteratur som finnes tilgjengelig for hotellets gjester. Hotellets til nå siste kunstverk har fått plass i fellesarealet i underetasjen ved resepsjonen. Her har kunstneren Mona Orstad Hansen, på bestilling fra hotellet malt tre malerier, med utgangspunkt i Jan Erik Vold sine dikt. Midt på gulvet i det halvrunde rommet står bronseskulpturen Ung pike av Nico Widerberg, og på de speilkledde søylene er et dikt av Vold trykket.

Ønsker du å strekke på beina finnes Galleri Würth bare 5 minutter unna hotellet. Dette er et av totalt 15 visningssteder for Würth-samlingen i Europa. Samlingen har en hovedvekt av europeisk og amerikansk maleri, grafikk og skulptur fra slutten av 1800-tallet og frem til i dag. Andre kulturelle destinasjoner å besøke er Kunstsenter for Samtidskunst i Lillestrøm, Flomvollen med sine installasjoner, og historisk perspektiv langs Sagelva.

Friske aktiviteter i nærmiljøet

Det finnes mange muligheter for litt sporty eventyr i nærheten av Olavsgaard. Er du golfinteressert ligger anlegg som Hauger, Miklagard, Losby og Aurskog ikke langt unna, og foretrekker du heller sykling eller ski finnes det utallige turmuligheter og ruter et steinkast unna hotellet.

Planlegger du konferanse eller kick-off anbefaler vi varmt teambuilding. Vår samarbeidspartner Cockpit Event kjører fleksible og morsomme aktiviteter på hotellet etter avtale, hvor spesielt rebusløp og mobile Escape Rooms er på topplisten.

Moro for store og små

Olavsgaard er mest kjent for å være en konferansehotell, men det skorter ikke på aktiviteter i nærmiljøet for verken småbarnsfamilien eller til husmorferien av den grunn. Med kort avstand til både Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum finnes det shopping- og cafémuligheter. For barnefamilien anbefaler vi Losby besøksgård, Sørum fritidsgård, alpakkavandring i Sørum, Høyt & Lavt klatrepark, og Snö. Tertitten damplokomotiv gjennom urskogbanen er også et uforglemmelig minne å ta med seg hjem etter et besøk på Olavsgaard.

Vi er alltid behjelpelig med å finne frem til passende aktiviteter for gjestene våre – Fra teambuilding til barnefamilier. Bussbilletter selges i resepsjonen, og flybussen har siste stopp på Olavsgaard før Oslo Lufthavn.

Klikk her for flere ideer til aktiviteter tett på Olavsgaard.

Relaterte artikler​

Enten du besøker oss som konferansehotell eller et pust i hverdagen med familien, ønsker vi å legge til rette for...
Quality Hotel Olavsgaard er et konferansehotell med mer enn 35 års erfaring. Vi har 20 møte- og grupperom med kapasitet...
Å planlegge et selskap er ofte noe som er personlig og krever en hel del logistikk. Vi hos Olavsgaard har...