Selskapslokaler med sjel!

Å planlegge et selskap er ofte noe som er personlig og krever en hel del logistikk. Vi hos Olavsgaard har både erfaringen, kompetansen og lidenskapen som skal til for at ditt neste arrangement skal bli uforglemmelig.

En god, lokal sparringspartner

Når det kommer til å arrangere selskap, er det få ting som kan erstatte god mat, enestående service, og erfarne ansatte. Disse elementene utgjør kjernen i enhver vellykket begivenhet, og de gir den nødvendige tryggheten når du skal planlegge noe spesielt. For oss er det viktig å være en god sparringspartner og lyttende veileder slik at du og gjestene dine får dekket deres spesifikke behov.

Relevant kompetanse og erfaring

Planlegging av selskaper er ingen enkel oppgave. Det krever bred kompetanse og trygg kunnskap innen feltet. Å sørge for at alt går etter planen gjennom hele arrangementet, fra de første forberedelsene til den siste gjesten forlater selskapet, er en kunst i seg selv. Det handler om å ha en fremdriftsplan, vite hvor fallgruvene ligger, og å ha gode rutiner på plass for å håndtere uventede situasjoner.

I en tid der det kan være lett å la seg overvelde av alle detaljene som må tas hånd om, er det deilig å heller kunne fokusere på det som faktisk teller mest – nemlig gjestene dine.

Samarbeidspartnere og kjennskap til målgruppen

En annen nøkkel til suksess er å ha gode samarbeidspartnere innen alt fra blomsterdekorasjoner til skreddersydd belysning og lydanlegg. Det er de små detaljene som legger til rette for den rette atmosfæren og gir arrangementet en unik personlighet.

Det er også avgjørende å kjenne gjestene og målgruppen din godt. Dette gjør det lettere å tilpasse arrangementet etter deres behov og ønsker. Et selskap for forretningspartnere vil kreve en annen tilnærming enn en bursdagsfeiring, og å forstå dette er nøkkelen til å skape minneverdige opplevelser.

Pris og gjennomsiktighet

Selv om kvalitet og god service er avgjørende, betyr det ikke at det skal være komplisert eller kostbart å planlegge selskapet ditt. En ryddig prosess og en oversiktlig tilbudspakke er viktig for å gjøre planleggingen enklere for deg. Det inkluderer også en grundig gjennomgang av kostnadene.

Gjennomsiktighet i prisberegningen er en tillitsskapende faktor. Åpenhet om kostnadene og hvordan de er fordelt gir deg som kunde trygghet, og det gjør at du kan planlegge budsjettet ditt mer nøyaktig.

Klikk her for å lese mer om budsjettplanlegging og se priseksempel.

Velkommen og mottakelse

For oss er det å planlegge et selskap et samarbeid hvor tillit er avgjørende. En vennlig og profesjonell velkomst gir en god start på samarbeidet. Åpen kommunikasjon og evnen til å lytte til dine ideer og ønsker er viktig for en vellykket helhet.

Her er noen punkter som er nyttig å vite når en skal planlegge selskap.

Kort sagt – En erfaren partner som kan tilby god mat, god service, og en trygg håndtering av alle aspekter av arrangementet ditt, vil sørge for at din spesielle dag blir en minneverdig suksess. Så neste gang du planlegger et selskap, husk å fokusere på atmosfære, kvalitet, personlighet, og viktigst av alt, å ha en pålitelig sparringspartner ved din side.

Festlokaler tilpasset deres behov

Hos oss kan du velge blant seks ulike selskapslokaler med kapasitet på mellom 10-200 personer. Du får en fin ramme rundt selskapet, med stilfulle selskapslokaler i en hyggelig atmosfære. Alle våre stuer og saler har unik kapasitet, innredning og fasiliteter. Enten du skal arrangere bryllup, jubileum, firmafest eller noe annet, kan du være sikker på å finne et passende selskapslokale på Olavsgaard!

Ballsalen

Ballsalen forteller en historie med nostalgi og særpreg som hovedpersoner. Salen er et utmerket valg til bryllup, jubileer og andre selskaper for 30-65 personer. Originale, italienske lysekroner og  I tilknytning til Ballsalen har vi egen salong som står til disposisjon for selskapet. Eventyrlig stemning som virkelig setter rammene for et minneverdig selskap.

Lysthuset

Lysthuset er et moderne og nyoppusset rom, hvor fleksibilitet og allsidighet står i fokus. Dette er en perfekt sommerlokasjon med direkte adkomst til stor terrasse. Lyshuset  egner seg spesielt godt til konfirmasjoner og firmafester for 50 – 90 personer, har egen bar som kan settes i stand ved behov, og delikat fargevalg som egner seg til de aller fleste tilstelninger.

Olavssalen

Olavsalen er vår største bankettsal med plass til selskaper fra 40-220 personer. Selskapslokalet passer ypperlig til både store og små arrangementer. Lokalet har i tillegg en romslig foajé med garderobefasiliteter og egen bar. Her har du egen inngang, et klassisk stiluttrykk og personlighet, uten å miste plassen til de største selskapene.

Stuene

Stuene i spisestuen er lokalene for de litt mindre, private selskapene. Vi har tre ulike stuer som egner seg spesielt godt til minnestund, jubileumsbursdag og mindre forretningsmøter. De ulike stuene rommer fra 10-40 personer, hvor det intime selskapet  og gode samtalen kommer i sentrum.

Relaterte artikler​

Enten du besøker oss som konferansehotell eller et pust i hverdagen med familien, ønsker vi å legge til rette for...
Quality Hotel Olavsgaard er et konferansehotell med mer enn 35 års erfaring. Vi har 20 møte- og grupperom med kapasitet...
Det er noe eget med førjulstiden. Det er både travelt og fredfullt på samme tid. På Olavsgaard møter vi adventstiden...