Få mest mulig ut av ferien din! Monica hjelper deg mer enn gjerne å booke de beste aktivitetene tilpasset deg

Monica, salg- og bookingansvarlig

Aktiviteter

Vi hjelper deg med å arrangere kurs og konferanser som blir minneverdige- og som kan tilføre både bedriften og deltagerne kunnskap, engasjement og forståelse. Vi har mange gode samarbeidspartnere som kan tilby et godt utvalg av aktiviteter som vil sette en solid spiss på arrangementet ditt. Våre bookingmedarbeidere vil være behjelpelige med å skreddersy ditt teambuilding-arrangement.

Ferie hos oss?

Se vår aktivitetsfilm med gode tips

Play Video

Arrangement som setter spor etter seg!

Etter en lang dag på konferanse kan det være flere måter å koble av på. En av de kan være å komme seg ut i frisk luft, enten med en spasertur, joggetur eller på sykkel i nærområdet.

Team building

Variasjon, motivasjon, samarbeid, lærdom, kommunikasjon er bare noen av nøkkelordene. Det finnes uttallige tilbydere av teambuilding-aktiviteter i dagens marked. Les mer om hva vi kan tilby og om våre samarbeidspartnere på team building.

Løping

Vi har laget et kart der du kan velge mellom flere forslag til joggeturer av ulik lengde, alle med utgangspunkt fra hotellet. De foreslåtte rundene kan også med fordel spaseres i eget tempo.

Sykkel

Har du lyst til å ta deg en treningstur eller kanskje bare utforske nærområdet når du bor hos oss? Vi har egne sykkelkart med turforslag fra 5 – 25 km, samt flere ruter finnes på appen Ride with GPS. Selv om vår beliggenhet er nær et travelt veikryss, er våre turforslag grønne!

Innendørs

Foretrekker du å trene innendørs har vi en tredemølle og en ellipsemaskin i tillegg til vekter og kettlebell i ulike størrelser. Dette finner du i eget lokale i hotellets 2 etg.

Golf

Vår nærhet til Hauger Golf, Romerike GolfklubbLosby Golf samt Miklagaard Golfbane, gjør at våre gjester kan velge mellom anerkjente og gode golfbaner. 

Bading Olavsgaard

Badeliv

Gangavstand til Nebbursvollen friluftsbad, med store grøntarealer og mange basseng.  Fin tursti til og rundt anlegget.

Kano-padling / Naturopplevelser på sommerstid

12 – 15 minutter med bil til Losby Besøksgård, som leier ut kanoer og gir råd om gode turer. Losbyvassdraget byr på mange nesten sammenhengende vann, med korte trilleturer med kanoen imellom. Turkart fås gratis på Losby Gods.

 
 

Ski

5 – 10 minutter med bil til Tæruddalen, som er utgangspunkt for gode, preparerte skiløyper innover i Romeriksåsen, med mange løypemuligheter. Ca 20 minutter med bil til Varingskollen Alpinsenter.

 
 

Sightseeing

15 minutter med bil til Oslo, som byr på mange og ulike severdigheter.

Galleri Wurth

Galleri Würth ligger i tilknytning til Würth Norge sitt hovedkontor, 5 minutter fra hotellet, og er et av totalt 15 visningssteder for Würth-samlingen i Europa. Samlingen har en hovedvekt av europeisk og amerikansk maleri, grafikk og skulptur fra slutten av 1800-tallet og frem til i dag.  Galleriet har skiftende utstillinger gjennom året, hovedsakelig basert på Würth-samlingen. På hjemmesiden deres finner du informasjon om åpningstider og den aktuelle utstillingen.

Tusenfryd fornøyelsespark

30 minutter med bil til Tusenfryd Fornøyelsespark, med fantastiske opplevelser for både små og store. 

Shopping

Helene Edler Lorentzen og Tron Syversen er Helene Edler Duo.

Helene Edler Duo spiller til mange forskjellige anledninger, alt fra begravelser, jazzklubber, bryllup, og alle former for underholdning og dans. Med basis i standardlåter fra «The Great  American Songbook», både akustisk med piano og vokal, og også med innspilt komp med proffe musikere. Vi har også et stort utvalg med pop, rock og moderne låter beregnet på et voksent publikum.

Ta kontakt for tilbud og tilgjengelighet: booking@olavsgaard.no

Foto: Per Solrud