Bygg laget sterkere med teambuilding på Olavsgaard!

Quality Hotel Olavsgaard er et konferansehotell med mer enn 35 års erfaring. Vi har 20 møte- og grupperom med kapasitet på inntil 220 personer. Våre dyktige medarbeidere skreddersyr arrangementet til din bedrift, og vet at teambuilding-aktiviteter er noe som skaper både moro og bygger lag sterkere. Vi har derfor et knippe fantastiske samarbeidspartnere innen feltet, med mål om å gi nettopp din bedrift en motiverende dag full av latter og spennende utfordringer! 

Uforglemmelige opplevelser

Vi hjelper deg med å arrangere kurs og konferanser som blir minneverdige og kan tilføre både bedriften og deltagerne kunnskap, engasjement og forståelse. Vi har mange gode samarbeidspartnere som kan tilby et godt utvalg av aktiviteter som vil sette en solid spiss på arrangementet ditt.

Fra ølsmaking til mysterier, klatrepark til quiz – Her er noen populære ideer til teambuilding-aktiviteter.

Signum Grata - Jakten på kryptogrammet

Inspirert av Dan Browns Da Vinci koden inviterer Cockpit Event til en spennende aktivitet for små og store grupper/bedrifter. Samarbeid, analytisk tenking, kreativitet, barnelære, konkurranse er stikkord for denne aktiviteten. Det handler om å løse oppgaver og samle biter til kryptogrammet, i en blanding av quiz-spørsmål og praktiske oppgaver. Her gjelder det å bruke hele laget sine sterke sider, og merke seg de instrukser som blir gitt.

Laget består av fra 4–6 personer. Deres evne til å samarbeide er avgjørende for å komme fram til løsningen. Første lag som knekker koden, kan låse opp kisten og får innholdet!

Destilleri-tur til Arcus

Visste du at hos Arcus ligger det over 7.000 eikefat fylt med akevitt, eller at norsk akevitt må være laget av potetsprit basert på 95% norske poteter? Dette – og mye mer – kan du lære om når du besøker Arcus.

Ølsmaking

Norumbryggeriet ble etablert i 2015 og holder til rett utenfor Lørenfallet i Lillestrøm Kommune. Bryggeriet består av fire mannfolk som har fordelt arbeidsoppgavene mellom brygging, logistikk og salg. Norumbryggeriet brygger også Olavsgaard sitt eget ølmerke HOLGER, som er oppkalt etter vår direktør’s farfar.

Høyt & Lavt

Kun 10 minutter fra Olavsgaard finner du Høyt & Lavt Lillestrøm. Dette er en av Skandinavias største klatreparker og er en arena for opplevelser, mestring og utfordringer. Klatreparken består av ulike løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene består blant annet av zip-line og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene.

Quiz med Quizgutta

Jovial quiz, for joviale folk! Quizgutta leverer Quizer med stort fokus på variasjon, humor og et nivå som gjør at alle føler mestring. På den måten blir det en artig og spennende aktivitet for alle deltakerne. Quizen gjennomføres med en blanding av bilder og spørsmål på storskjerm, samt musikk over høyttalersystemet.

Megafun

Kombiner møtedagen med innendørs vindtunnel! En annerledes og unik pauseaktivitet i kursdagen. Megafun ligger kun 10 minutter unna Olavsgaard, og tilbyr også andre aktiviteter, som for eksempel Mission room (litt som fangene på fortet) og Megazone.

Eventgarden

Tilbydere av en rekke relasjonsbyggende produkter. De har dyktige medarbeidere med lang erfaring innen bransjen. Event Garden har sine produkter utendørs, og har sin «camp» kun 5. minutter med bil/buss fra Olavsgaard. Aktiviteter gjennomføres hele året, og Event Garden skreddersyr tilbudet etter dine behov og ønsker. Dette er uforglemmelige opplevelser ute i naturen, uansett årstid, som vil styrke samholdet innad i gruppen.

Foredrag - "Hvorfor er alle så rare"

Dorthe Lie i ENNEA er en erfaren foredragsholder og forfatter, og snakker om alvorlige tema med lun humor, stor innlevelse og en god porsjon selvironi. Hennes foredrag og kurs er som oftest fulle av dagligdags praktiske eksempler som vi alle kan kjenne oss igjen i.

På Olavsgaard finnes det 20 møte- og grupperom med kapasitet på inntil 220 personer. Bli bedre kjent med vårt konferansetilbud her. 

Våre bookingmedarbeidere vil være behjelpelige med å skreddersy ditt teambuilding-arrangement. Ta kontakt med oss her.

Relaterte artikler​

Enten du besøker oss som konferansehotell eller et pust i hverdagen med familien, ønsker vi å legge til rette for...
Å planlegge et selskap er ofte noe som er personlig og krever en hel del logistikk. Vi hos Olavsgaard har...
Det er noe eget med førjulstiden. Det er både travelt og fredfullt på samme tid. På Olavsgaard møter vi adventstiden...