Sommerferie på Olavsgaard

Sommerferie på Olavsgaard

Når du planlegger årets sommerferie, er kanskje ikke Quality Hotel Olavsgaard det første stedet du tenker på. Men visste du at vi ligger midt mellom Oslo Airport og Oslo sentrum? Mange velger å overnatte hos oss for en natt, men vi har mye mer å tilby enn bare en stopp på veien. Vi utfordrer deg til å tenke nytt om sommerferien i år. Her kan du lese om alle opplevelsene du kan få med Quality Hotel Olavsgaard som base. Snakk med oss, så hjelper vi deg med å planlegge og booke aktiviteter og opplevelser. De fleste opplevelsene er bare en kort buss- eller biltur unna.

Gjestereferanse: Hotell med atmosfære

“I en jungel av sterile hotell uten særpreg er det fint å finne et sted med et trivelig barområde, restaurant, god service og stemning. Dette føles som ditt andre hjem, og jeg vet hvor jeg skal booke neste gang.”

– Gunnarh585, Tripadvisor-medlem

Quality Hotel Olavsgaard

Kun 25 minutter med buss fra Bjørvika i Oslo og rundt 30 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen ligger vårt familieeide Quality Hotel Olavsgaard. Åpnet i 1985, ligger hotellet på historisk grunn og har alt du trenger for et hyggelig opphold. Vi har en innbydende bar og restaurant med uteservering, gratis parkering, og et knutepunkt for kollektivtransport som tar deg til spennende opplevelser. Våre hyggelige resepsjonister kjenner området godt og kan gi deg gode tips basert på dine ønsker.

Sommerferie på Olavsgaard

Opplevelser

Høyt og Lavt Klatrepark og andre opplevelser for store og små

Med bil tar det ca 15 minutter til Høyt og Lavt Klatrepark. Her kan både store og små få spennende utfordringer og opplevelser. Eller kjør en tur med damplokomotivet Tertitten – en favoritt blant barna. Prøv vindtunnelen til Megafun for en spennende opplevelse. For en dag i solen, besøk Nebbursvollen Friluftsbad med utendørsbasseng og store gressletter, perfekt for ballspill og kubb. Hvis dere ønsker å besøke en trampolinepark er Jumpyard stedet.

Flere golfmuligheter

Med nærhet til Hauger Golf, Romerike Golfklubb, Losby Golf og Miklagard Golfbane finnes det mange anerkjente golfbaner å velge mellom.

Galleri Würth og vakre naturomgivelser

Galleri Würth ligger bare en kort biltur unna og byr på en unik kunstutstilling. Vi har også flere kunstprosjekter på hotellet, så det er mye å utforske for kunstinteresserte. Fetsund lenser og Trandumskogen byr på fantastiske fotomuligheter. Bingen lenser er også et spennende sted å utforske.

Alpakkaer, hjort, og hest

En kort busstur tar dere til steder hvor dere kan møte alpakkaer eller hjort. Dere kan også lære å ri på Sørum Fritidsgård, hvor det også finnes mange andre dyr.

Gå- og løpeturer

Området rundt hotellet byr på mange fine turmuligheter. Spør oss, så hjelper vi dere med å finne den perfekte ruten.

Gjestereferanse

“Jeg trives veldig godt på Olavsgaard. Flotte rom og deilig mat. Resepsjonen er alltid imøtekommende og finner gode løsninger. Resten av staben gjør også sitt beste for at oppholdet skal være hyggelig. Olavsgaard er hotellet med folkene man blir glad i!”

– Jan Arefjord, Idun Industri AS

Hva skjer rundt Quality Hotel Olavsgaard i sommer?

  • Byfesten i Lillestrøm: 13.-16. juni 2024
  • Flydagene i Lillestrøm: 2. juni 2024 på Norges eldste flyplass, Kjeller

Les mer om hva som skjer på våre nettsider, eller besøk visitgreateroslo.no for informasjon om arrangementer i Oslo og på Romerike.

Ta kontakt med oss for å booke din sommerferie på Olavsgaard!

Relaterte artikler​

Quality Hotel Olavsgaard er et konferansehotell med mer enn 35 års erfaring. Vi har 20 møte- og grupperom med kapasitet...
Å planlegge et selskap er ofte noe som er personlig og krever en hel del logistikk. Vi hos Olavsgaard har...
Det er noe eget med førjulstiden. Det er både travelt og fredfullt på samme tid. På Olavsgaard møter vi adventstiden...