Autentisk julesteming på Olavsgaard

Det er noe eget med førjulstiden. Det er både travelt og fredfullt på samme tid. På Olavsgaard møter vi adventstiden med varme, deilig mat, og tradisjoner som for mange er blitt et gledelig høydepunkt. Nyt godt selskap, og ta en pause fra julestria – Velkommen til førjulshygge på Olavsgaard!

Julebord i ulike varianter

Hos oss treffer julestemningen dere allerede i lobbyen, og sprer seg gjennom hotellet med lys og dekorasjoner. Vi har lang erfaring med å arrangere julebord for våre gjester  – enten det er sammen med venner, familie eller arbeidsplassen. På menyen står deilig tradisjonell julemat, både som buffet og á la carte-meny. På Olavsgaard strekker vi oss langt for at dere skal få akkurat det julebordet dere ønsker dere. Ønsker dere noe annet enn tradisjonell julemat tilpasser vi selvfølgelig dette, og vil dere gjøre kvelden ekstra minnerik har vi mange gode samarbeidspartnere innen underholdning og aktiviteter. 

Julebord med julebuffet

På Olavsgaard står det tradisjonelle julebordet i sentrum. I desember dekker vi på til julebuffet fra klokken 19:00 hver fredag og lørdag, samt én torsdag og andre dager ved større bestillinger.

På vår buffet finner du et stort utvalg av varme og kalde retter som hører julen til – blant annet ribbe, pølser, medisterkaker, pinnekjøtt, skalldyr, laks, rakfisk, sylte, spekemat og posteier. Dersom mange i gruppen ønsker lutefisk, kan vi også servere dette om dere gir oss beskjed i forkant av julebordkvelden. I tillegg serverer vi typiske juledesserter som multekrem og riskrem. Alle retter er merket med innhold, slik at alle enkelt kan finne noe å spise i vår rikholdige buffet!

Julebord i eget lokale

I utgangspunktet serverer vi julebordbuffet i vår trivelige restaurant. Dersom dere har en større gruppe på minst 30 personer og ønsker å sitte mer skjermet, så kan dere leie et av våre flotte selskapslokaler! Velger dere å ha egne lokaler, setter vi opp buffet der. Her har dere også mulighet til å forlenge kvelden med egen bar og musikk frem til klokken 02:00.

Julebord med overnatting

Det er selvsagt også muligheter for overnatting på et av våre behagelige hotellrom etter julebordet. Hvorfor ikke runde av festlighetene med en felles frokost neste morgen?

Som selskapsgjest på Olavsgaard får du rabatterte priser på overnatting. Fra kr. 695,- per person i dobbeltrom.

Flytt festen over til baren

Festen trenger ikke være over når maten er spist opp! Dersom dere ønsker det, kan gruppen flytte seg over til vår flotte bar, Holger. Baren på Olavsgaard er åpen til klokken 02:00.

Finn ut mer om julebord på Olavsgaard her.

Julemeny i restauranten

Alle ukedagene i desember har vi julelunsjbord i restauranten, med bordsettinger klokken 11:15 og 13:15. Alle ukedager serveres julens á la carte mellom 17. november til 21.desember, med unntak av kveldene hvor vi har julebord.

Dere har vel ikke glemt lutefisk, spør kanskje du? Selvfølgelig ikke, svarer vi. Serveringen av lutefisk starter 1.november.

Hvorfor ikke ta med venner eller forretningsforbindelser på en hyggelig juleavslutning?

Familiens julebord

Familiejulebord hver søndag i advent har blitt en fast, årlig happening for mange i lokalmiljøet. Her går vi rundt juletreet i lobbyen, nissen kommer på besøk med julestrømper til barna, og det er ekte julestemning på menyen i restauranten. To bordsettinger: Kl.13:00 og kl.16:00.

En gave med omtanke

Ensomt juletre er også en del av førjulstiden hos oss. Olavsgaard samarbeider med den frivillige organisasjonen Hjelpende Hender og vi ønsker alle velkommen til å donere bort en gave under juletreet for å støtte deres arbeid lokalt.

Les mer om julestemningen på Olavsgaard.

For mer informasjon og booking av bord, ta kontakt med oss:

Telefon: 63 84 77 11

E-post: hovmester@olavsgaard.no

Relaterte artikler​

Enten du besøker oss som konferansehotell eller et pust i hverdagen med familien, ønsker vi å legge til rette for...
Quality Hotel Olavsgaard er et konferansehotell med mer enn 35 års erfaring. Vi har 20 møte- og grupperom med kapasitet...
Å planlegge et selskap er ofte noe som er personlig og krever en hel del logistikk. Vi hos Olavsgaard har...