Izeta sørger for at rommet ditt er rent og ryddig hver dag.

Izeta, renholdsarbeider

Hotell Lillestrøm – Quality Hotel Olavsgaard

Quality Hotel Olavsgaard er et hotell i Lillestrøm med lang erfaring. Vårt fokus er å tilby deg som gjest en god totalopplevelse, med overnatting, mat og av høy kvalitet. Vi holder til på Skjetten i Lillestrøm, og det er kort reisevei til både Lillestrøm sentrum, Oslo og Gardermoen. En naturlig møteplass for Østlandsregionen!

Ønsker du å booke hotellrom eller arrangere konferanse hos oss?

 

Velkommen til Olavsgaard – et moderne og hjemmekoselig hotell i Lillestrøm!

Hotell i Lillestrøm med sentral belligenhet

Quality Hotel Olavsgaard ligger på Skjetten i Lillestrøm – midt mellom Oslo og Gardermoen. Hotellet ligger langs RV 22, rett ved E6. Vår sentrale plassering gjør at både adkomst med bil og offentlig transport er enkelt.

Gratis parkering til gjester

Vi har en stor, gratis parkeringsplass med godt oppmerkede plasser rett utenfor vårt hotell i Lillestrøm. Vi kan med glede tilby alle våre konferanse- og hotellgjester gratis parkering under hele oppholdet! Det er egne parkeringsplasser reservert for handikappede, samt ladeplasser til elbiler.

Busstransport

Vår nærmeste nabo er bussknutepunktet Olavsgaard. Herfra går det busser til Lillestrøm sentrum, Oslo sentrum og steder i lokalområdet. Bussene går flere ganger i timen, og  informasjon om lokale ruteopplysninger finner du hos Ruter.

Transport til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen er raskt og enkelt med Flybussen. Olavsgaard, vårt hotell i Lillestrøm er første stopp etter avgang fra flyplassen – uten kø bruker man kun ca. 25 minutter på strekningen!

Bestill hotell i Lillestrøm

Det er enkelt å bestille hos oss på Quality Hotel Olavsgaard! Du kan sende forespørsel om ledig hotellrom her på nettsiden. Dersom du ønsker å arrangere kurs eller konferanse, kan du sende oss en henvendelse her.

Ønsker du å snakke med oss før du bestiller?

Kurs og konferanse i trivelig atmosfære

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferansehotell med hjemmekoselig atmosfære. Dere kan se frem til en unik konferanseopplevelse på vårt hotell i Lillestrøm.

20 konferanserom i ulike størrelser

Vi har 20 forskjellige møte- og grupperom i vårt hotell i Lillestrøm. som har plass til opptil 220 personer. Enten dere trenger små, mellomstore eller større konferanserom, så har vi noe som passer for dere.

  • Alle våre konferanserom er lyse, og de fleste har dagslys.
  • Rommene har teknisk utstyr som whiteboard, flipover og prosjektor.
  • De største møterommene har teleslynge.

Konferanserommene er samlet på ett plan, rett i nærheten av pausearealet. Dette gjør at det er raskt og enkelt å flytte seg mellom rommene og pausearealet.

Gulvet i konferanseområdet er teppebelagt, hvilket demper støy og gir rolige arbeidsforhold.

Kursvert tilgjengelig hele dagen

Når dere arrangerer konferanse hos oss, får dere en konferanse-/kursvert som vil være til stede hele dagen. Skulle dere ha spørsmål om det tekniske eller noe annet, vil kursverten kunne bistå dere. Verten sørger også for at oppsett og teknisk utstyr er på plass, at mat serveres i henhold til avtale, samt at møterom ryddes og luftes i pauser.

Vi har et stabilt personale med flinke og kunnskapsrike medarbeidere på vårt hotell i Lillestrøm. Vårt mål er alltid å yte god service, slik at du som gjest skal føle deg vel. Hos oss kan bedriften være sikker på å få en stabil kontaktperson som kjenner dere igjen og vet hva dere ønsker.

Pauseareal med behagelige sittegrupper

Konferansegjester kan bruke våre romslige og praktiske pausearealer fritt, til sosialisering, gruppeoppgaver og mer. Her vil du også ha tilgang på frukt, softis, popkorn, kaffe og te.

 
 
Kaffe hotell Lillestrøm

Wi-Fi

Olavsgaard har gratis trådløst internett, med god dekning på hele vårt hotell i Lillestrøm.

Vi kan hjelpe til med å arrangere aktiviteter

kurs og konferanse setter deltakerne ofte pris på litt avkobling innimellom det faglige innholdet. Hvorfor ikke skape et minneverdig arrangement ved å inkludere noen aktiviteter?

Vi på Olavsgaard har mange samarbeidspartnere, og hjelper dere gjerne med å planlegge aktiviteter som golf, ski, sightseeing, fornøyelsespark, teambuilding og mer.

Overnatting på trivelige hotellrom

Dersom du er på utkikk etter hotell i Lillestrøm, er Olavsgaard et godt valg. Vi har seks ulike typer romslige og hjemmekoselige hotellrom. Alle våre rom er allergivennlige, med parkettgulv.

En oversikt over alle våre hotellrom finner du her.

Moderne fasiliteter

Hotellrommene på Olavsgaard er utstyrt med komfortabel seng, TV, vannkoker, stol og et lite skrivebord. Noen rom har også sittegruppe og balkong.

Ingen rom er like

Arkitekturen på Olavsgaard, vårt hotell i Lillestrøm gjør at vi har flere ulike rom, både i størrelse og utforming. De rom som ligger i tårnet har ovale yttervegg og våre rom i toppetasjen har skråtak. Her har du virkelig sjansen til å få en unik hotellopplevelse!

Få en god matopplevelse i vår restaurant

Som hotell i Lillestrøm er vi opptatt av å gi deg en god totalopplevelse. Som konferanse- eller hotellgjest hos hos har du mulighet til å nyte fantastisk mat fra vårt velrenommerte kjøkken.

Restaurant Spisestuen serverer frokost og lunsj fra buffet, og har i tillegg selskapsmenyer og à la carte-meny. Restauranten er inndelt i mindre stuer. Dersom gruppen din ønsker å sitte mer skjermet fra andre gjester, kan dere få en egen stue for anledningen.

Meny og åpningstider finner du her.

Bli inspirert av kunst og litteratur

Kunst og litteratur er noe som står sentralt hos oss. Vi ønsker at gjester på vårt hotell i Lillestrøm skal ha mulighet til å tilegne seg kunnskap og inspirasjon mens de er på hotellet. Derfor har vi  10 kunstverk utstilt rundt omkring på hotellet.

I tillegg har vi et stort utvalg av bøker tilgjengelig både i fellesarealer og på hotellrommene. Finner du en bok du synes er interessant, er du velkommen til å ta den med deg hjem!

Et av våre hotellrom er dessuten skrevet inn i en novelle av Unni Lindell, og dette rommet har vi internt døpt til «Unni Lindell»-suiten.

Arranger ditt neste selskap på vårt hotell i Lillestrøm

På Olavsgaard har du også mulighet til å arrangere selskap i forbindelse med bryllup, konfirmasjon, dåp, minnestund, jubileum, julebord eller andre merkedager. Vi har fasiliteter for enhver anledning.

En fordel med å arrangere selskap hos oss er at vi både har flotte selskapslokaler og gode overnattingsmuligheter på vårt hotell i Lillestrøm. Dette skaper en fin ramme rundt selskapet. Hos oss kan dere ha en hyggelig sammenkomst, sove over på et av våre romslige hotellrom og avslutte med en herlig frokost før dere reiser.

 Her finner du mer informasjon om å arrangere selskap på Olavsgaard.

Quality Hotel Olavsgaard: historisk hotell i Lillestrøm

Olavsgaard er et hotell med lang historie. Vi åpnet i 1985, og hadde på den tiden 62 rom. Gjennom årene har vi gjennomgått flere utvidelser, både for å få flere hotellrom og en egen konferansedel. I dag har vi hele 176 hotellrom og 20 møterom på vårt hotell i Lillestrøm.

Visste du at navnet Olavsgaard ikke er tilfeldig valgt? Vi ligger nemlig på historisk grunn!

Ta kontakt dersom du har spørsmål

Sitter du igjen med spørsmål om overnatting, konferanse eller selskap på vårt hotell i Lillestrøm – Quality Hotel Olavsgaard? Våre dyktige medarbeidere svarer gjerne på det du måtte lure på! Vi er tilgjengelige på telefon og e-post – og så klart i resepsjonen på hotellet.