Linda sørger for at konferansen din går knirkefritt – hver gang.

Linda, kursansvarlig

Konferansehotell i Lillestrøm

Quality Hotel Olavsgaard

Quality Hotel Olavsgaard er et konferansehotell i Lillestrøm med sentral beliggenhet. Hos oss kan dere finne roen i landlige omgivelser, men samtidig ha kort avstand til Lillestrøm sentrum, Oslo og Gardermoen. Med moderne fasiliteter, serviceinnstilt personale og mer enn 35 års erfaring, er Olavsgaard et godt valg til din konferanse.

Ønsker du å arrangere konferanse eller kurs hos oss?

Velkommen til Quality Hotel Olavsgaard – et moderne og hjemmekoselig konferansehotell i Lillestrøm!

Fullservice konferansehotell i Lillestrøm

På Quality Hotel Olavsgaard kan dere se frem til en unik konferanseopplevelse! Vi har fokus på totalopplevelsen, med god mat og drikke, behagelig overnatting og fasiliteter av høy kvalitet.

Hos oss får dere mulighet til å fokusere fullt og helt på konferanseopplevelsen, med rolige omgivelser og få distraksjoner. Skulle det melde seg behov for litt fart og spenning, er det kort vei til både Lillestrøm sentrum og Oslo, samt aktiviteter i nærområdet. Her får man det beste av flere verdener! Book din neste konferanse på vårt konferansehotell i Lillestrøm!

Vi tilbyr gratis parkering

Det er en glede for oss å kunne tilby gratis parkering til våre gjester på vårt konferansehotell i Lillestrøm! Vi har en stor parkeringsplass med både vanlige plasser, handikapplasser og ladeplasser.

20 møterom i ulike størrelser

Som konferansehotell i Lillestrøm har vi konferanserom med kapasitet fra 8 til 220 personer. Her er det møteromsfasiliteter for både små og store bedrifter! Vi setter sammen en pakke med ett eller flere rom, alt etter hva som passer for deres arrangement.

Alle møterommene våre er godt opplyste – de fleste med vinduer som gir dagslys og luftemuligheter. Rommene i kurs- og konferansedelen vår ligger på ett plan, sammen med våre store pausearealer. I pauseområdet kan man ta en pust i bakken eller gjøre gruppearbeid i våre komfortable sittegrupper, samt nyte forfriskninger som kaffe, te, softis, popkorn og frukt.

Les mer og se oversikt over våre konferanserom.

Enkel transport til og fra hotellet

Det er enkelt å komme seg til og fra vårt konferansehotell i Lillestrøm – enten du ankommer med bil, buss, tog eller fly.

Skal du kjøre bil?

Vårt konferansehotell i Lillestrøm er plassert ved RV 22. Følg veien videre for å komme til Lillestrøm sentrum – en strekning som tar i underkant av 10 minutter uten kø.

Vi har avkjørsel fra E6, noe som gjør at du raskt kan komme deg til og fra Oslo og Gardermoen. Uten kø bruker du rundt 20-25 minutter på begge strekninger.

Kort avstand til Lillestrøm stasjon

Vår nærmeste togstasjon ligger i sentrum av Lillestrøm. Her stopper både Flytoget og flere lokaltog. Du kan ta lokalbuss til stasjonen fra Olavsgaard bussterminal.

Godt busstilbud

Bussknutepunktet Olavsgaard ligger rett ved siden av vårt konferansehotell i Lillestrøm. Det tar deg kun ett minutt å gå hit! Dette er en bussterminal med mange avganger hver time, og både flybuss og rutebusser stopper her. Du finner mer informasjon om avganger hos Ruter og Flybussen.

Book konferansehotell i Lillestrøm

Dersom du er interessert i å arrangere konferanse hos oss, kan du sende oss en forespørsel på nett! Når henvendelsen din er behandlet, sender vi deg et tilbud med pris.

Har du spørsmål om konferansevirksomhet på Olavsgaard?

Stolthet i personlig vertskap

Quality Hotel Olavsgaard er et konferansehotell i Lillestrøm med et stabilt personale bestående av kunnskapsrike og erfarne medarbeidere. Våre dyktige medarbeidere er vår store stolthet! Vi gjør alltid vårt ytterste for å sørge for at du som gjest blir sett og ivaretatt.

Alle som arrangerer konferanse eller kurs hos oss får tilgang på en av våre flinke kursverter. Kursvertens ansvarsområder er blant annet å sette opp møterom og sørge for servering av pausemåltid i henhold til avtale. I tillegg oppholder kursvert seg i pausearealet og kan svare på eventuelle spørsmål gjennom hele dagen.

Dersom dere kommer tilbake som konferansegjester hos oss ved flere anledninger, vil dere får en fast kontaktperson som kjenner til deres preferanser. Det kan man kalle personlig vertskap

Gratis Wi-Fi på hele konferansehotellet!

Olavsgaard har trådløst nettverk med god dekning, både i konferanse- og hotellområdet. Som gjest hos oss kan du benytte deg av Wi-Fi helt gratis!

Bryt opp konferansen med en aktivitet

En hyggelig fellesaktivitet setter prikken over i-en på enhver konferanse. Dette kan bidra til å skape variasjon og gi rom til sosialt samvær innimellom alt det faglige innholdet. Dette settes pris på av de fleste kurs- og konferansedeltakere!

Hos oss på Olavsgaard har dere mange muligheter når det kommer til aktiviteter. Velg å ha aktivitetene inne eller ute på hotellet – eller dra på utflukt. Vi har flere samarbeidspartnere som tilbyr forskjellige aktiviteter. De kan arrangere teambuilding, turer til badeland, fornøyelsespark, golfbane, skiløyper og mer. Dersom dere ønsker det, kan vi komme med forslag til aktivitet og sette dere i kontakt med en av våre partnere.

Overnatting på konferansen: sov på våre romslige hotellrom

For mange er hotellovernatting et av høydepunktene på konferansen. Hos oss på Quality Hotel Olavsgaard kan dere sørge for at deltakerne får en god opplevelse, med romslige og hjemmekoselige hotellrom. Vi har seks forskjellige romtyper, alle velutstyrte med komfortabel seng, stol, lite skrivebord, vannkoker og TV. På noen rom finnes det i tillegg sittegruppe og balkong. Alle rommene på vårt konferansehotell i Lillestrøm har parkett og er allergivennlige.

Her finner du oversikt over våre hotellrom.

 

Velsmakende frokost, lunsj, middag og pausemat

Vi på Olavsgaard har et velrenommert kjøkken som tilbereder utsøkt mat til gjestene våre, både på dag- og kveldstid.

Ønsker dere pausemat? Vi kan tilberede det dere vil ha! Det finnes en rekke ulike forslag i pausemenyen vår, men vi kan lage det meste på etterspørsel.

Restaurant Spisestuen serverer vi frokost og lunsj fra innholdsrik buffet. I tillegg har vi selskapsmenyer og á la carte-meny. Restauranten vår er inndelt i flere mindre stuer. Dersom det er ønskelig, kan dere få en egen stue til middagen.

Historisk konferansehotell i Lillestrøm

I 1985 åpnet Quality Hotel Olavsgaard – som den gang var et hotell med 62 rom, et par selskapslokaler, restaurant og noen møterom. I årene som har gått siden dette har vi hatt flere utvidelser. Antall hotellrom har økt til 176, og vi har fått vårt flotte konferanseområde med 20 møterom.

Lurer du på hvorfor vi heter Olavsgaard? Navnet har faktisk historiske røtter!

Spørsmål om kurs og konferanse hos oss?

Dersom du sitter igjen med spørsmål om vårt konferansehotell, står vi klare til å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss på telefon og e-post, eller i hotellresepsjonen!