Aina hjelper deg med alt du trenger under din  konferanse

Aina, konferansevert

Konferanserom

Skal du arrangere konferanse eller kurs for bedriften din? Quality Hotel Olavsgaard er et konferansehotell med mer enn 35 års erfaring. Vi har 20 møte- og grupperom med kapasitet på inntil 220 personer.

Våre dyktige medarbeidere skreddersyr arrangementet til din bedrift. Målet vårt er å sørge for at du føler deg ivaretatt, både i planleggingsfasen og under gjennomføring av kurs og konferanse. Vi har som mål å gi deg en litt gladere dag! Send oss en henvendelse, så får du et tilbud med pris.

Konferansesaler

Tverrsnittet overfor gir en god oversikt over møterommene i kurs- og konferansesenteret vårt. Klikk på et møterom for å lese mer eller sende en forespørsel om å booke det aktuelle rommet.

Valhall

Skreddersydd til kick-off, foredrag og andre større arrangementer med inntil 220 deltagere. Brede stoler med god sittekomfort og fastmonterte bord. Pausearaler i umiddelbar nærhet.

 
Auditoriet

Olavsalen

Olavsalen er et av våre største møterom, og passer for arrangementer med inntil 120 personer i klasseromsoppsett. Tre fastmonterte projektorer (i front og på begge sider), sikrer at det som presenteres er like tydelig for alle, uavhengig av hvor i lokalet man sitter.

Olavsalen blir også ofte brukt i tilknytning til vår messehall. Lokalet har egen inngang og en foaje med sittegrupper.

Olavshallen

Frigg

Frigg har, som alle våre store møterom, godt med dagslys og mulighet for blending av alle vinduer. Alle våre store møterom har også parkett på gulvene.

 
Frigg

Njord

Njord er et lyst og luftig lokale som ligger i nærheten av pausearealene. Lokalet egner seg både til U-bord for inntil 28 personer og i klasseromsoppsett for inntil 40 personer.

Njord

Balder

Balder er stort og luftig møterom med mye dagslys. Lokalet egner seg både til U-bord for inntil 30 personer og i klasseromsoppsett for inntil 60 personer.

Balder

Brage

Brage er et møterom på 99 m2, og som i alle de andre møterommene våre henger det projektor i taket. Klar til bruk!

 
Brage

Embla

Embla er et lyst og luftig møterom med mye dagslys, og mulighet for blending av alle vinduer.

Embla

Ask

Ask er et lyst og luftig lokale som ligger i nærheten av pausearealene. Lokalet egner seg både til U-bord for inntil 28 personer og i klasseromsoppsett for inntil 40 personer.

Frigg

Frøya

Frøya er det «minste» av våre store møterom, og egner seg godt til U-bord for inntil 16 personer, og klasseromsoppsett for inntil 25 personer. Vi har Pure Water i alle våre konferanserom, derfor er det alltid friskt vann i møterommet.

 
Embla

Loke

Loke er et lyst og nordvendt møterom, beliggende nær pausearealene og kursresepsjonen.

Loke

Idun

Idun ligger nær pausearealene og har store vinduer som slipper inn godt med dagslys!

Idun

Ull

Ull er et lyst og trivelig møterom med plass til opp til 12 personer. Projektor er fastmontert i taket som i alle våre møterom.

Mjølner

Mjølner

Møterom Mjølner ligger sentralt plassert, nær kursresepsjonen og nær de store møterommene. Møterommet er aktuelt både som møterom og grupperom. Alle våre møterom har godt med dagslys.

 
Mjølner

Sleipner

Sleipner er et møterom/grupperom, lyst og hyggelig, beliggende mellom de store møterommene og pausearealene.

 
Mjølner

Ulv

Møterom Ulv ligger sentralt plassert, nær kursresepsjonen og nær de store møterommene. Møterommet er aktuelt både som møterom og grupperom. Alle våre møterom har godt med dagslys. 

Ulv

Tyr

Møterom Tyr ligger sentralt plassert, nær kursresepsjonen og nær de store møterommene. Møterommet er aktuelt både som møterom og grupperom. Alle våre møterom har godt med dagslys.

 
Ulv

Munin

Møterom Munin ligger sentralt plassert, nær kursresepsjonen og nær de store møterommene. Møterommet er aktuelt både som møterom og grupperom. Munin er et av våre møterom som ikke har dagslys.

 
Munin

Yme

Yme er vårt minste lokale. Det kan benyttes som møterom, men egner seg best som grupperom.

Ulv

Eir

Møterom Eir ligger midt i konferansesenteret vårt, nordvendt med godt dagslys. Alle møterom, uansett størrelse, har prosjektor. Det er også på alle møterom montert en tydelig veggklokke vis à vis kursleder, slik at det er lett å holde tidsskjemaet.

Eir

Åsgaard

Åsgaard er vårt nyeste møterom og med store vinduer og god takhøyde fremstår dette som et lyst og luftig møterom. Møterommet er velutstyrt og har i tillegg 3 projektorer.
 
 
Åsgård