Lisbeth sørger for at ditt julebord blir akkurat slik du ønsker!

Lisbeth, hovmester

Julebord på Olavsgaard

Julebord er en fin avslutning på året for familien, vennegjengen eller bedriften. På Quality Hotel Olavsgaard kan du arrangere julebord i flotte, julepyntede omgivelser. Ønsker du å samle gruppen i restauranten eller eget lokale? Vi serverer deilig tradisjonell julemat, men kan også tilpasse menyen etter spesielle ønsker. Vårt serviceinnstilte personale sørger for at du får julebordet du ønsker deg. 

Olavsgaard har sentral beliggenhet på Skjetten i Lillestrøm. Vi har kort avstand til både Oslo og Lillestrøm sentrum, og det er enkelt å komme seg til oss – både med bil og offentlig transport.

Ønsker du å ha julebordet hos oss? Kontakt vår hovmester for å booke:

Velkommen til førjulshygge på Quality Hotel Olavsgaard!

Julebord med julebuffet

På Olavsgaard står det tradisjonelle julebordet i sentrum. I desember dekker vi på til julebuffet fra klokken 19:00 hver fredag og lørdag, samt én torsdag og andre dager ved større bestillinger.

Pris: 840,- per person

På vår buffet finner du et stort utvalg av varme og kalde retter som hører julen til – blant annet ribbe, pølser, medisterkaker, pinnekjøtt, skalldyr, laks, rakfisk, sylte, spekemat og posteier. Dersom mange i gruppen ønsker lutefisk, kan vi også servere dette dersom dere gir oss beskjed i forkant av julebordkvelden. I tillegg serverer vi typiske juledesserter som multekrem og riskrem.

Alle retter er merket med innhold, slik at alle enkelt kan finne noe å spise i vår rikholdige buffet!

Familiejulebord på adventssøndager

Hver søndag i advent arrangerer vi familiejulebord i restauranten vår, med bordsettinger klokken 13:00 og 16:00. Dette er en ypperlig anledning til å samle hele familien til en pause i julestria. For mange har familiejulebord på Olavsgaard blitt en årlig tradisjon!

 Pris:

  • 595,- for voksne
  • 290,- for barn 4-10 år
  • Gratis for barn under 4 år

Vi serverer vår tradisjonelle julebuffet med et rikelig utvalg av kalde og varme retter. Her er det gode alternativer for både store og små.

Barna samles til juletregang, og førjulsstemningen blir komplett når nissen tar seg en tur innom. Vi deler også ut godtepose til barna som en hyggelig avslutning på kvelden.

Julebord i eget lokale

I utgangspunktet serverer vi julebordbuffet i vår trivelige restaurant. Dersom dere har en større gruppe på minst 50 personer og ønsker å sitte mer skjermet, så kan dere leie et av våre flotte selskapslokaler!

Velger dere å ha egne lokaler, setter vi opp buffet der. Her har dere også mulighet til å forlenge kvelden med egen bar og musikk frem til klokken 02:00.

Ønsker du et annerledes julebord?

Vi på Olavsgaard strekker oss langt for å imøtekomme dine ønsker. Dersom du er lei av tradisjonell julemat og heller ønsker andre retter, kan vi selvsagt ordne dette på forespørsel. Kontakt oss så tidlig som mulig, slik at vi kan utarbeide et eget tilbud til deg.

Julebord med overnatting

Det er selvsagt også muligheter for overnatting på et av våre behagelige hotellrom etter julebordet. Hvorfor ikke runde av festlighetene med en felles frokost neste morgen?

Som selskapsgjest på Olavsgaard får du rabatterte priser på overnatting. Fra kr. 695,- per person i dobbeltrom. 

Underholdning og aktiviteter

Julebordet blir ekstra minnerikt med underholdningsinnslag eller felles aktiviteter etter middagen. Ønsker dere musikk fra DJ eller band? Eller kanskje en teambuilding-aktivitet som quiz?

Vi på Olavsgaard har mange gode samarbeidspartnere og er behjelpelige med å innhente tilbud eller sette dere i kontakt med aktøren dere ønsker.

Julebord på Olavsgaard

Vi har også julemeny i restauranten

Dersom du ikke ønsker julemat fra buffet, er det også muligheter for å få julemat fra vår á la carte-meny. Merk at dette kun tilbys på de ukedagene vi ikke har julebordbuffet.

Enten du foretrekker ribbe eller pinnekjøtt, så finner du det i vår meny. Vi kan også servere lutefisk dersom du bestiller dette senest dagen før du kommer

Flytt festen over til baren

Festen trenger ikke være over når maten er spist opp! Dersom dere ønsker det, kan gruppen flytte seg over til vår flotte bar. Baren på Olavsgaard er åpen til klokken 02:00.

Herregårdsklubb
Creative Heads julebord Olavsgaard

Passer det bedre med en julelunsj?

Alle ukedagene i desember har vi julelunsjbord i restauranten, med bordsettinger klokken 11:15 og 13:15. Her serverer vi et stort utvalg av julemat. Hvorfor ikke ta med venner eller forretningsforbindelser på en hyggelig juleavslutning?

Velkommen til et julepyntet Olavsgaard

Vi pynter hele hotellet til jul. Du vil finne et vakkert juletre i lobbyen, i tillegg til kranser og andre dekorasjoner rundt omkring på hotellet. Hos oss ligger alt til rette for å komme i skikkelig julestemning

Kontakt oss for å booke julebord eller julelunsj

Skal du ha julebord med familie, venner eller kollegaer? Bestill julebord på Olavsgaard i dag for å sikre din plass! Du bestiller ved å kontakte vår hovmester:

Når du bestiller må du informere oss om antall personer, og hvorvidt du ønsker julebord med buffet, julebord i eget lokale, familiejulebord eller julemiddag á la carte