Linda sørger for at konferansen din går knirkefritt – hver gang.

Linda, kursansvarlig

Konferansehotell ved Oslo – Quality Hotel Olavsgaard

Quality Hotel Olavsgaard er et konferansehotell med mer enn 35 års erfaring. Hos oss kan du arrangere kurs eller konferanse i rolige omgivelser, samtidig som du har kort avstand til Oslo. Vi har moderne fasiliteter, velrenommert kjøkken og serviceinnstilt personale. Velkommen til en unik konferanseopplevelse like utenfor Oslo!

Ønsker du å arrangere kurs eller konferanse på Olavsgaard?

Vi ser frem til å ta deg imot på vårt konferansehotell ved Oslo!

Fullservice konferansehotell ved Oslo

Vi på Quality Hotel Olavsgaard står klare til å gi dere en god konferanseopplevelse, med alt som trengs av mat, overnatting og gode fasiliteter.

 Vi har sentral beliggenhet på Skjetten i Lillestrøm. Dette er et landlig område, litt utenfor bykjernen – noe som skaper en fin ramme rundt ethvert arrangement. Omgivelser med få distraksjoner gir mulighet til å fokusere og nyte den totale konferanseopplevelsen; både faglig innhold og sosialt samvær. Samtidig er det kort vei til både Oslo, Lillestrøm sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen

Gratis parkering for konferansegjester

Vi på Quality Hotel Olavsgaard kan med glede tilby våre gjester gratis parkering. På den store parkeringsplassen vår er det plass til mange biler. Vi har også egne handikapplasser, samt ladeplasser til dem med elbil.

Velg blant 20 ulike kurs- og møterom

Hos oss kan dere velge mellom konferanserom i ulike størrelser, med plass til alt fra 8 til 220 personer. Både små og større bedrifter kan finne ett eller flere konferanserom som passer til deres arrangement.

Alle våre møterom er lyse, og de fleste har dagslys og mulighet for lufting. Spesielt praktisk er det at alle rommene i kurs- og konferansedelen vår er samlet på ett plan!

Vi har også romslige pausearealer, hvor man finner komfortable sittegrupper og forfriskninger som frukt, softis, popkorn, kaffe og te. Disse kan brukes fritt av konferansegjester – enten det er til sosialisering eller gruppearbeid.

Her finner du mer informasjon og oversikt over våre konferanserom.

Slik kommer du deg til Oslo fra Olavsgaard

Olavsgaard ligger rett ved E6, og transport til og fra hotellet er enkelt – uansett om du ankommer med bil, fly eller annen kollektivtransport

Transport med bil

Vårt konferansehotell er plassert ved RV 22, med avkjørsel fra E6. Å kjøre bil til eller fra Oslo sentrum tar kun ca. 20 minutter uten køigger rett ved E6, og transport til og fra hotellet er enkelt – uansett om du ankommer med bil, fly eller annen kollektivtransport

Transport med buss

Vår nærmeste nabo er bussknutepunktet Olavsgaard. Gangavstand fra hotellet er kun ett minutt! På bussterminalen stopper både flybussen og rutebusser, som går flere ganger hver time. Raskeste rutebuss til Oslo bruker ca. 25 minutter på turen.

Besøk Ruter for mer informasjon om avgangene.

Bestill opphold på konferansehotell ved Oslo

For å arrangere kurs eller konferanse på Olavsgaard, kan du ganske enkelt sende oss en henvendelse! Så snart vi har sett på forespørselen din vil du motta et tilbud med pris.

Har du spørsmål om vår konferansevirksomhet?

Personlig vertskap med dyktige kursverter

Personalet på Quality Hotel Olavsgaard er vår store stolthet. Vi har en stabil stab bestående av driftige, kunnskapsrike medarbeidere. Som team gjør vi alltid vårt beste for at du skal føle deg ivaretatt som gjest hos oss.

 Når du arrangerer kurs eller konferanse hos oss, får du tilgang på en kursvert fra start til slutt. Kursverten oppholder seg i pausearealet gjennom hele dagen, og er tilgjengelig for å svare på spørsmål. Det er dessuten kursvert som har ansvar for å sørge for at møterommet settes opp slik dere ønsker, samt at pausematen serveres som avtalt.

Arrangerer dere konferanse hos oss ved gjentatte anledninger, får dere en fast kontaktperson som vet hva dere ønsker hver gang.

Vær så god – her får du gratis Wi-Fi!

Vi tilbyr Wi-Fi med god dekning på hele hotellet. Dette er helt gratis å benytte for alle våre hotell- og konferansegjester!

Få et avbrekk med en aktivitet

De fleste deltakere på kurs og konferanser setter pris på en pause blant det faglige. Med noen felles aktiviteter kan man skape litt variasjon i arrangementet og gi plass til det sosiale.

Dere kan gjennomføre aktiviteter på hotellet, enten ute eller inne, eller dra på utflukt. Olavsgaard har en rekke samarbeidspartnere som tilbyr ulike aktiviteter, som teambuilding, badeland, fornøyelsespark, golf, ski og mye mer. Vi kommer gjerne med forslag og setter dere i kontakt med våre partnere, slik at dere sammen kan komme frem til en løsning for deres gruppe.

Konferanse med overnatting? Vi har romslige hotellrom

Hotellovernatting er noe mange ser frem til når de deltar på konferanse. På Quality Hotel Olavsgaard har vi hjemmekoselige hotellrom med god plass. Vi har seks ulike typer rom, alle utstyrt med komfortabel seng, lite skrivebord, stol, TV og vannkoker. Enkelte rom har også sittegruppe og balkong. Rommene våre er allergivennlige, med parkett.

Se oversikt over våre hotellrom.

Frokost, lunsj, middag og pausemat fra velrenommert kjøkken

Totalopplevelsen står i sentrum hos oss på Olavsgaard. Gjestene våre kan kose seg med utsøkt mat fra kjøkkenet vårt, både på dag- og kveldstid.

Vi kan tilberede smakfull pausemat etter deres ønsker. I pausemenyen vår finner dere mange ulike forslag, men vi kan også lage spesialtilpasset mat på etterspørsel.

Frokost og lunsj serveres fra buffet med rikelig utvalg i Restaurant Spisestuen. Vi har dessuten selskapsmenyer og á la carte-meny. Ønsker dere eget chambre separée til middagen? Restauranten er inndelt i mindre stuer, og det er mulig å få en egen stue for anledningen.

Konferansehotell ved Oslo med lang historie

Quality Hotel Olavsgaard åpnet i 1985. Gjennom årene har vi gjort flere utvidelser på hotelldelen, og i tillegg fått det flotte konferanseområdet vi har i dag. Nå har vi 176 hotellrom og 20 møterom.

 Det er ikke tilfeldig at vi heter Olavsgaard – vi ligger nemlig på historisk grunn.

 

Spørsmål om konferanse på Olavsgaard?

Nøl ikke med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om å arrangere kurs eller konferanse hos oss. Våre dyktige medarbeidere står klare til å hjelpe deg! Du kan nå oss på telefon, e-post og i hotellresepsjonen.i Lillestrøm. Du kan kontakte oss på telefon, e-post eller i hotellresepsjonen.