Linda sørger for at konferansen din går knirkefritt – hver gang.

Linda, kursansvarlig

Hotell ved Gardermoen – Quality Hotel Olavsgaard

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferansehotell med sentral beliggenhet på Skjetten, med kort avstand til Oslo Lufthavn Gardermoen. Hos oss kan du bo i hyggelige omgivelser, samtidig som du har kort reisevei til flyplassen. Vårt mål er alltid å gi våre gjester en god totalopplevelse, med mat, overnatting og fasiliteter av topp kvalitet.

Ønsker du å bestille hotellrom eller arrangere konferanse på Olavsgaard?

 

Velkommen til et hjemmekoselig og moderne hotell ved Gardermoen

Hotell i sentralt område ved Gardermoen

Quality Hotel Olavsgaard ligger sentralt plassert på Skjetten. Vi holder til i landlige omgivelser, samtidig som det er kort vei til både Gardermoen, Lillestrøm sentrum og Oslo. Her får du det beste av to verdener!

Slik kommer du deg til og fra flyplassen

Olavsgaards beliggenhet gjør at adkomst er enkelt, både med bil og offentlig transport.

Adkomst med bil

Hotellet ligger ved RV 22, med avkjørsel fra E6. Kjører man bil til eller fra Oslo Lufthavn Gardermoen, tar dette kun ca. 20-25 minutter.

Adkomst med buss

Vi har bussknutepunktet Olavsgaard som nærmeste nabo, med gangavstand på kun ett minutt. Flybussen stopper på terminalen, noe som gjør at det er raskt og enkelt å komme seg til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Ved avgang fra flyplassen er Olavsgaard første stopp.

Fra Olavsgaard bussterminal går det også busser til Oslo, Lillestrøm og andre steder i lokalområdet – flere ganger i timen. Opplysninger om avganger finner du hos Ruter.

Våre gjester får gratis parkering

Rett utenfor hotellet vårt er det en stor parkeringsplass, og vi er glade for å kunne tilby  gratis parkering til alle konferanse- og hotellgjester under oppholdet.

Parkeringsplassene er godt oppmerket, og egne plasser er reservert for handikappede. Vi har også ladeplasser til elbiler.

Bestille hotell ved Gardermoen?

Det er enkelt å bestille hotell eller konferanse hos Quality Hotel Olavsgaard. Ønsker du hotellrom, kan du sende en forespørsel om ledig rom. Dersom du vil arrangere konferanse eller kurs, sender du inn forespørselen din her.

Kurs og konferanse i sjarmerende omgivelser

Få en unik konferanseopplevelse på vårt hotell ved Gardermoen! Vi på Quality Hotel Olavsgaard er stolte av å kunne tilby våre konferansegjester moderne fasiliteter i en hjemmekoselig atmosfære. Som et fullservice konferansehotell står vi klare til å dekke alle deres behov i forbindelse med arrangementet.

20 ulike møte- og grupperom

Vi på Olavsgaard har 20 forskjellige kurs- og konferanserom, der det største har plass til opptil 220 personer. Uansett hvor mange deltakere dere skal ha på deres arrangement, så vil dere finne passende konferanserom hos oss.

  • Alle konferanserommene er lyse – de fleste med dagslys.
  • Teknisk utstyr som flipover, prosjektor og whiteboard finnes på alle rom.
  • Teleslynge er tilgjengelig på de største møterommene.
  • Alle konferanserom er samlet i samme etasje, med pausearealet rett i nærheten. Dermed er det raskt og enkelt for deltakere å flytte seg mellom konferanserom og pausearealet.

Konferanseområdet har teppebelagt gulv som demper støy. Her kan dere nyte rolige arbeidsforhold.

Tilgang på kursvert hele dagen

De som arrangerer konferanse på Olavsgaard får tilgang på en konferanse-/kursvert som er til stede hele dagen. Kursvert sørger for at teknisk utstyr er på plass, at maten serveres i henhold til det som er avtalt, samt at konferanserommene luftes og ryddes i pausene. Verten bistår også dersom dere har spørsmål, for eksempel om det tekniske.

Vi er stolte av å ha en stabil stab med dyktige, kunnskapsrike medarbeidere. Teamet vårt har alltid som mål å yte god service, og du som gjest skal føle deg ivaretatt. Dersom dere er faste gjester hos oss, får bedriften en stabil kontaktperson som kjenner dere igjen gang på gang, og som vet hva dere ønsker.

Pauseareal med behagelige sittegrupper

Våre konferansegjester har fri tilgang på våre romslige pausearealer. Disse brukes gjerne til både sosialisering og gruppeoppgaver. I pausearealet finner dere frukt, popkorn, softis, kaffe og te.

Gratis Wi-Fi

Vi tilbyr trådløst internett med god dekning på hele hotellet – helt gratis.

Vi kan hjelpe til med å arrangere aktiviteter

Skap en minneverdig konferanse med noen spennende aktiviteter! Vår erfaring er at kurs- og konferansedeltakere ofte setter pris på litt variasjon og avkobling. Aktiviteter er ypperlig for å bryte opp dagen og skape rom for det sosiale.

Olavsgaard har mange forskjellige samarbeidspartnere. Dersom dere ønsker det, hjelper  vi gjerne til med planlegging av aktiviteter som teambuilding, fornøyelsespark, sightseeing, golf, ski og mer.

Overnatt på hyggelige hotellrom

Ser du etter et hotell ved Gardermoen? Olavsgaard har seks ulike typer hotellrom. Alle rom er romslige, hjemmekoselige og har parkettgulv som gjør dem allergivennlige.

Her finner du en oversikt over alle våre hotellrom.

Moderne fasiliteter

Våre hotellrom er utstyrt med TV, vannkoker, komfortabel seng, stol og lite skrivebord. Noen av rommene har i tillegg sittegruppe og balkong.

Ingen rom er like

Olavsgaards arkitektur gjør at vi har en rekke ulike rom, både når det kommer til størrelse og utforming. De rommene som ligger i tårnet har oval yttervegg, og rommene i toppetasjen har skråtak. Utnytt sjansen til å få en helt unik hotellopplevelse

Nyt utsøkt mat i restauranten vår

På Olavsgaard skal du ha en god totalopplevelse. I vår restaurant kan hotell- og konferansegjester nyte velsmakende mat fra det velrenommerte kjøkkenet vårt.

På Restaurant Spisestuen serveres frokost og lunsj fra buffet. I tillegg har vi selskapsmenyer og á la carte-meny. Noe som er spesielt med restauranten er at den er inndelt i flere mindre stuer. Dette gjør at grupper som ønsker å sitte mer skjermet har mulighet til å få en egen stue for anledningen.

Se meny og åpningstider.

Bli inspirert av kunst og litteratur

Kunst og litteratur står sentralt på Olavsgaard. Under opphold på hotellet har våre gjester mulighet til å hente inspirasjon og tilegne seg kunnskap. Vi har 10 kunstverk utstilt på ulike deler av hotellet.

Vi har også et stort utvalg av bøker som står tilgjengelig i fellesarealene og på alle hotellrom. Dersom du finner en bok som fanger interessen din, så kan du ta den med deg hjem!

Visste du at et av hotellrommene på Olavsgaard er skrevet inn i en novelle av Unni Lindell? Dette rommet har vi internt gitt navnet «Unni Lindell»-suiten.

Arranger selskap på Olavsgaard

Vi har fasiliteter for alle anledninger. Dersom du skal arrangere selskap i forbindelse med merkedager som jubileum, dåp, konfirmasjon, bryllup, minnestund, så er Olavsgaard et godt valg.

Noe som gjør det spesielt praktisk å arrangere selskap hos oss, er at dere både har tilgang på flotte selskapslokaler og hotellrom. Her får dere en fin helhetsopplevelse: ha en trivelig sammenkomst, overnatt på moderne hotellrom og avslutt med en god frokost før hjemreise.

Les mer om å arrangere selskap på Olavsgaard.

Historisk hotell ved Gardermoen

Quality Hotel Olavsgaard åpnet tilbake i 1985. I starten hadde vi 62 rom, men vi har siden gjort rekke utvidelser der vi har fått flere hotellrom og vårt flotte konferanseområde. I dag har vi 20 møterom og 176 hotellrom.

Navnet Olavsgaard ble ikke tilfeldig valgt; vi ligger faktisk på historisk grunn!

Vi svarer gjerne på dine spørsmål

Har du spørsmål om overnatting, selskap eller konferanse hos oss på Quality Hotel Olavsgaard? Vi står klare til å hjelpe deg! Våre flinke medarbeidere kan nås på telefon og e-post – og selvsagt i resepsjonen.