Linda sørger for at konferansen din går knirkefritt – hver gang.

Linda, kursansvarlig

Fasiliteter

Når man har møter og kurs er det viktig med rom som er godt opplyste og har bra luftkvalitet. Stort sett alle møterom på Olavsgaard har vinduer, med mulighet for å slippe inn dagslys og lufte underveis.

Til tross for at vårt konferansehotell har sentral beliggenhet langs E6, er det stille og rolig inne i lokalene. Du vil ikke høre trafikken som passerer utenfor – med mindre du åpner vinduet, så klart.

Våre møterom er allergivennlige

Det er parkettgulv på alle møterommene våre, med unntak av auditoriet. Dette gjør dem allergivennlige!

Alt på ett plan

Alle rom i vår kurs- og konferansedel er samlet i samme etasje. Møterommene ligger rett i nærheten av vårt store pauseareal. Mer praktisk blir det ikke!

Mange års erfaring

De fleste av medarbeiderne våre har jobbet hos oss lenge. De kjenner stamgjestene godt, og vet hvordan de vil ha det på sine kurs og konferanser.

Lyse, luftige og stille møterom

Når man har møter og kurs er det viktig med rom som er godt opplyste og har bra luftkvalitet. Stort sett alle møterom på Olavsgaard har vinduer, med mulighet for å slippe inn dagslys og lufte underveis.

Til tross for at vårt konferansehotell har sentral beliggenhet langs E6, er det stille og rolig inne i lokalene. Du vil ikke høre trafikken som passerer utenfor – med mindre du åpner vinduet, så klart.

Teknisk utstyr til konferansen

Konferanserommene på Olavsgaard er velutstyrte, og dekker de fleste behov for teknisk utstyr på kurs og konferanse:

  • Møterom Åsgaard og Auditoriet har prosjektor og lydanlegg. 
  • Øvrige møterom har skjermer 100″ på de største og 75″ på de mindre møterommene. 
  • De største rommene har i tillegg taleanlegg, og noen er utstyrt med teleslynge. 
  • Flipover og whiteboard inngår også som standard utstyr. 

Skulle dere trenge teknisk support, står kursvert klar til tjeneste. Personalet vårt har lang erfaring og god teknisk kompetanse.

Konferansehotell med gratis Wi-Fi

Som konferansegjest på Quality Hotel Olavsgaard har du tilgang på gratis Wi-Fi på hele huset! Man kan enkelt koble seg opp og jobbe fra ethvert sted på hotellet; møterom og pauseareal, så vel som hotellrom.

Det ligger i detaljene!

Vi mener at detaljplanlegging i forkant av kurs eller konferanse er avgjørende for å sikre et vellykket arrangement. Når alle viktige elementer er avtalt på forhånd, blir selve gjennomføringen enklere for både bedrift og kursvert.

Som konferansehotell med mange års erfaring, vet vi på Olavsgaard hva som kan bidra til å skape en god opplevelse for konferansedeltakerne. Som kursleder kan det være fort gjort å glemme småting, og i oss får du en partner som ser helheten! Vi kommer gjerne med anbefalinger til arrangementet ditt.

Stor parkeringsplass og gratis parkering

Noe som er unikt hos oss på Quality Hotel Olavsgaard er at vi tilbyr konferansegjester gratis parkering. Når du kommer på konferanse hos oss kan du parkere bilen og ikke tenke noe mer på den før du skal reise hjem! Du kan også lade elbil hos oss.

Vi har stor parkeringsplass med plass til mange biler. Er det trangt om plassen, går vi ut for å dirigere bilene og sørge for at området utnyttes på best mulig måte.

Det er også enkelt å reise til vårt konferansehotell med kollektivtransport.

Hvilken pausemat ønsker dere på konferansen?

Olavsgaard har et velrenommert kjøkken som kan tilberede pausemåltid etter deres ønsker. Vi har en pausemeny med ulike forslag – alt fra bakst til påsmurt. Finnes det ikke noe som frister i menyen, etterstreber kjøkkenet å lage den maten dere etterspør.

Er det spesielle allergier og matpreferanser som må tas hensyn til? Informer oss om dette i forkant av arrangementet, så lager vi spesialtilpasset mat til disse gjestene.

Nysgjerrig på konferanse hos oss?

Se vår konferansefilm

Play Video

Fokus på personlig vertskap

Vi på Olavsgaard er stolte av vårt driftige og kunnskapsrike personale. De ansatte trives på jobb – og det merkes! Serviceinnstillingen er alltid på topp, og vi gjør vårt ytterste for å tilrettelegge for at deres arrangement skal bli best mulig.

Du som kursleder er i trygge hender hos oss. I forkant av arrangementet har du dialog med våre bookingmedarbeidere, som har lang erfaring med å planlegge skreddersydde arrangementer. Det dere avtaler videreformidles så til kursvert, som har ansvar for den praktiske gjennomføringen av kurset eller konferansen.

Når dere kommer til hotellet, er kursvert til stede for å ønske velkommen. Alt er tilrettelagt fra første stund: Møterom og teknisk utstyr er satt opp slik dere ønsker, og pausemat serveres i henhold til avtale.

Skulle det være noen spørsmål underveis, er kursvert tilgjengelig gjennom hele dagen. Hen holder til i pausearealet – og du har en direkte telefonlinje hit fra møterommet.

Romslige pausearealer

Tid for å tilføre ny energi, samle tankene og forberede seg? Pausen kan være like viktig som selve møtet. Etter tøffe og lange økter fylt med konsentrasjon og innsats, smaker det ekstra god med et lite pusterom. Det er dette vi kaller «Quality Break»!

På Quality Hotel Olavsgaard har vi tilrettelagt pausearealene slik at de er både hyggelige og praktiske. Vi sørger for at du hele tiden har god tilgang på kaffe/te, frukt, softis og popcorn. Dagens «ferske» aviser er selvsagt tilgjengelig for deg.

I våre pausearealer, og ellers i alle fellesarealene, vil du finne et stort utvalg av bøker i alle kategorier. Du er velkommen til å ta med deg en bok du finner interessant.

Fellesareal

Forespørsel Konferanse