Lisbeth sørger for at ditt julebord blir akkurat slik du ønsker!

Lisbeth, hovmester

Julebord ved Oslo – Quality Hotel Olavsgaard

Ta med kollegaer, venner eller familie på en hyggelig juleavslutning på Olavsgaard – like utenfor Oslo! Vi har et velrenommert kjøkken som lager tradisjonell julemat av ypperste kvalitet, og et serviceinnstilt personale som sørger for at kvelden blir akkurat slik dere ønsker.

Hos oss kan dere ha julebord i uforstyrrede omgivelser, samtidig som det er kort avstand og gode transportalternativer til Oslo. Ønsker dere julebord med overnatting, så kan dere gjerne booke noen av våre komfortable hotellrom.

Kontakt vår hovmester for å bestille julebord hos oss:

Julebord på Olavsgaard

Velkommen til førjulshygge på Olavsgaard! Du har flere valgmuligheter når du skal arrangere julebord hos oss. Fredag og lørdag, samt noen ukedager serverer vi julebord fra buffet. Resten av uken serverer vi julemat à la carte. På dagtid har vi også julelunsj. Med et julepyntet hotell og deilig julemat på tallerkenen ligger alt til rette for å komme i julestemning.

Julebuffet

I desember serverer vi julemat fra buffet i restauranten vår hver fredag og lørdag, samt én torsdag og andre dager ved større bestillinger. Maten står klar fra klokken 19:00.

Pris: 785,- per person.

En stor fordel med buffet på julebordet er at gjestene dine kan velge mellom mange ulike varme og kalde retter og desserter. Ribbe, pinnekjøtt, rakfisk, sylte og multekrem er noe av det dere vil finne på vår buffet. På forespørsel lager vi også lutefisk!

Familiejulebord på søndager

Hver søndag i advent arrangerer vi familiejulebord – en kjær juletradisjon for mange familier! Her dekker vi på til buffet i restauranten, med bordsettinger klokken 13:00 og 16:00. Barna samles også til juletregang, før nissen kommer en tur innom. Som en liten førjulsgave deles det ut godteposer til barna.

Priser:

  • 585,- for voksne
  • 290,- for barn 4-10 år
  • Gratis for barn under 4 år

Få buffeten servert i eget lokale

Har dere en gruppe på minst 30 personer og ønsker et mer privat selskap? Da anbefaler vi å leie et av Olavsgaards flotte selskapslokaler! Vi setter opp julebuffet i lokalet, og dere kan ha privat arrangement med bar frem til klokken 02:00.

Mange pleier å ha aktiviteter eller underholdning på julebordet. Vi samarbeider med mange ulike aktører, og kan være behjelpelige med å sette dere i kontakt med disse.

Julemat eller annen mat à la carte

Ønsker du å ha julebord på en ukedag vi ikke har julebuffet? Da er det mulig å bestille julemat fra vår à la carte-meny. Her finner du både ribbe og pinnekjøtt, og vi kan servere lutefisk dersom du bestiller senest dagen før du kommer.

Lei av julemat? Vi kan selvfølgelig også tilberede andre retter på forespørsel! Sørg for å ta kontakt og informere oss om dette så tidlig som mulig. Da kan vi lage et eget tilbud spesielt til deg og din gruppe.

Julelunsj

For noen passer det bedre å ha juleavslutningen på dagtid. Vi har julelunsjbord i restauranten alle dager i desember, med bordsettinger klokken 11:15 og 13:15. Perfekt blant annet til lunsj med forretningsforbindelser eller kollegaer.

Arrangement i rolige omgivelser – like utenfor Oslo

Quality Hotel Olavsgaard har sentral beliggenhet på Skjetten i Lillestrøm. Vi befinner oss litt utenfor bykjernen, med få distraksjoner. Dette skaper en fin ramme rundt julebordet, da det er større sjanse for å holde gruppen samlet gjennom hele kvelden. Samtidig er det kort vei fra Olavsgaard til blant annet Oslo og Lillestrøm sentrum

Booke julebord hos oss?

Kom i julestemning med herlig julemat i koselige omgivelser! Julebord på Olavsgaard er et ypperlig valg for vennegjenger, familier og bedrifter som ønsker en fin avslutning på året.

Kontakt vår hovmester for å bestille julebord med buffet, à la carte eller julelunsj:

Transport fra Oslo til Olavsgaard

Quality Hotel Olavsgaard er plassert rett ved E6, og transport til og fra hotellet er dermed svært enkelt. Julebordgjestene dine har gode alternativer, uansett om de skal reise med bil eller kollektivtransport.

Ankomst med bil

Hotellet ligger like ved RV 22, med avkjørsel fra E6. Å kjøre bil mellom Olavsgaard og Oslo sentrum vil kun ta rundt 20 minutter.

Busstransport

Rett ved siden av hotellet finner du bussknutepunktet Olavsgaard. Her stopper mange ulike rutebusser hver time. Dersom du skal til Oslo, tar dette kun ca. 25 minutter med raskeste rutebuss. Sjekk ut Ruter for mer informasjon om avgangene.

Julebord med overnatting

Ved å tilby overnatting til gjestene slipper du styret med å organisere transport etter julebordet. Dette gir dere også mulighet til å avslutte med en hyggelig felles frokost før avreise.

Quality Hotel Olavsgaard har mange trivelige og romslige hotellrom utstyrt med blant annet seng, skrivebord og TV. Selskapsgjester får rabatterte priser på overnatting: 595,- per person. Vi tilbyr dessuten gratis parkering til alle gjestene våre!

Vi har også en flott bar

Mange ønsker at julebordet skal være et helaftens arrangement, og på Olavsgaard har dere mulighet til nettopp dette. Når maten er spist opp kan dere flytte dere over til vår hyggelige bar og holde festen gående helt frem til klokken 02:00. Dersom det er ønskelig, kan vi reservere bord til gruppen i baren.

Spørsmål om julebord på Olavsgaard?

Har du spørsmål om å ha julebord hos oss? Vi har serviceinnstilte medarbeidere som gjerne hjelper deg! Du kan kontakte oss på telefon, e-post eller i resepsjonen på hotellet.