Lisbeth sørger for at ditt julebord blir akkurat slik du ønsker!

Lisbeth, hovmester

Julebord i Lørenskog – Quality Hotel Olavsgaard

Ta med familie, venner eller kollegaer på en minnerik juleavslutning på Olavsgaard! Vi holder til i rolige omgivelser på Skjetten i Lillestrøm, med enkel adkomst både med bil og kollektivtransport. 

Hos oss får du julebordet du ønsker deg. Våre dyktige kokker og serviceinnstilte personale står klare til å servere julemat av beste kvalitet. Dersom julebordgjestene dine ønsker å overnatte etter arrangementet, har vi mange komfortable hotellrom som kan bookes.

Kontakt hovmesteren vår for å bestille julebord i Lørenskog:

Julebord i Lørenskog på Olavsgaard

Vi på Olavsgaard pynter hotellet til jul og ser frem til å ta imot sultne julebordgjester. Når du skal ha julebord i Lørenskog hos oss har du flere alternativer. Noen dager har vi julebord i Lørenskog med buffet i restauranten, og resten av ukedagene kan du få julemat à la carte. Ønsker du helst å spise på dagtid, så har vi julelunsjbord alle dager. Uansett hva du velger, så kan vi nærmest garantere at julestemningen vil komme snikende.

Julebord med buffet

Vi dekker på til julebuffet i restauranten hver fredag og lørdag, samt én torsdag i desember. Er det større bestillinger, kan vi også sette opp buffet andre ukedager. Buffeten står klar fra klokken 19:00.

Pris: 785,- per person. 

Velger du julebord med buffet, har gjestene mulighet til å selv velge hva de ønsker å spise. I buffeten vil dere finne mange ulike varme og kalde retter, som ribbe, pinnekjøtt, sylte og rakfisk. Vi kan også lage lutefisk på forespørsel. I tillegg har vi selvsagt juledesserter som multekrem

Familiejulebord hver adventssøndag

Familiejulebord på Olavsgaard har blitt en juletradisjon for mange. Hver søndag i advent setter vi opp buffet i restauranten, med bordsettinger klokken 13:00 og 16:00. Vi samler barna for å gå rundt juletreet, og nissen kommer på besøk. Barna får også godtepose som en liten førjulsgave.

Priser:

  • 585,- for voksne
  • 290,- for barn 4-10 år
  • Gratis for barn under 4 år

Ønsker dere buffet i eget lokale?

Dersom dere er en gruppe på minimum 30 personer og ønsker julebord i Lørenskog i eget lokale, anbefaler vi at dere leier et av våre stemningsfulle selskapslokaler. Vi kan sette opp buffet og bar i lokalet, og dere kan holde kvelden gående helt frem til klokken 02:00.

Aktiviteter og underholdning er en selvskreven del av julebordet for mange. Olavsgaard samarbeider med en rekke aktører, og setter dere gjerne i kontakt med den dere ønsker.

Julemat eller annen middag à la carte

På de ukedagene vi ikke har buffet kan du bestille julemat fra vår à la carte-meny! Vi har både ribbe og pinnekjøtt, og kan lage lutefisk dersom du bestiller senest dagen i forveien.

Ønsker du noe annet enn julemat? På forespørsel kan vi selvsagt også lage andre retter. Sørg da for at du tar kontakt med oss så tidlig som mulig, slik at vi kan lage et tilbud til gruppen din.

Julelunsj alle dager

På Olavsgaard er det også mulig å ha juleavslutningen på dagtid! Alle dager i desember har vi julelunsjbord i restauranten. Vi har to bordsettinger, klokken 11:15 og 13:15. Hvorfor ikke ta med forretningspartnere eller kollegaer hit i lunsjpausen?

Julebord i Lørenskog – uten distraksjoner

Quality Hotel Olavsgaard ligger sentralt til på Skjetten i Lillestrøm. Hos oss kan dere ha julebord i rolige omgivelser, litt utenfor bykjernen. Med dette får dere en fin ramme rundt arrangementet – og kanskje er det mindre sjanse for at gruppen splittes i løpet av kvelden. Samtidig vil dere ha kort vei til blant annet Lillestrøm sentrum og Oslo.

Bestille julebord på Olavsgaard?

Velkommen til førjulskos med nydelig julemat i en hyggelig atmosfære! Med julebord hos oss får vennegjengen, familien eller bedriften en fin avslutning på året.

Kontakt hovmester for å booke julebord i Lørenskog med buffet, à la carte eller julelunsj:

Slik kommer du deg til Olavsgaard

Quality Hotel Olavsgaard ligger rett ved E6, og det er svært enkelt å komme seg til og fra oss. Uansett om julebordgjestene dine ønsker å reise med buss eller kollektivtransport, så har de gode alternativer

Enkel adkomst med bil

Hotellet vårt ligger langs RV 22, med avkjørsel fra E6. Følger du veien videre, kommer du til Lillestrøm sentrum. Strekningen tar i underkant av 10 minutter.

Det er også enkelt å komme seg til andre byer og tettsteder. Skal du kjøre mellom Olavsgaard og Oslo sentrum, vil du bruke rundt 20-25 minutter på strekningen

Skal du ta buss?

Bussknutepunktet Olavsgaard ligger rett ved hotellet. Mange ulike rutebusser stopper her hver time, så her er det gode alternativer for transport til både Lillestrøm sentrum, forskjellige tettsteder og Oslo sentrum. En oversikt finner du hos Ruter.

Julebord med overnatting

Noen opplever at det er stressende å skulle organisere transport hjem etter julebordet. En god løsning på dette er å bestille hotellrom til julebordgjestene. Da har dere også muligheten til å spise en felles frokost sammen før dere reiser – en hyggelig avslutning på julebordet.

Quality Hotel Olavsgaard har behagelige, romslige hotellrom som blant annet er utstyrt med TV, seng og skrivebord. Selskapsgjester hos oss får dessuten rabatterte priser på overnatting: 595,- per person. Vi tilbyr også gratis parkering til alle gjester!

 

Visste du at vi også har en bar?

Gjør julebordet til en helaften ved å flytte gruppen over til vår flotte bar når maten er spist opp! Her kan dere holde festen gående til klokken 02:00. Dersom du vil sikre at gruppen din får plass i baren, så kan vi gjerne reservere bord til dere på forespørsel.

Spørsmål om julebord i Lørenskog på Olavsgaard?

Sitter du igjen med spørsmål om å arrangere julebord hos oss? Olavsgaard sine serviceinnstilte medarbeidere hjelper deg gjerne! Ta kontakt på telefon, e-post eller i hotellresepsjonen.