Team building

Arrangement som setter spor etter seg!

Variasjon, motivasjon, samarbeid, lærdom, kommunikasjon er bare noen av nøkkelordene. Det finnes uttallige tilbydere av teambuildingaktiviteter i dagens marked. Her er noen av de vi samarbeider med:

Norumbryggeriet teambuilding
LÆR MER OM ØL

Øl smaking med vår lokale øl-leverandør

 

Norumbryggeriet ble etablert i 2015 og holder til rett utenfor Lørenfallet i Lillestrøm Kommune. Bryggeriet består av fire mannfolk som har fordelt arbeidsoppgavene mellom brygging, logistikk og salg. 

Norumbryggeriet brygger også Olavsgaard sitt eget ølmerke HOLGER, som er oppkalt etter vår direktør’s farfar. 

Det serveres 5 ulike øltyper ved smakingen, deriblant vår egen HOLGER øl. 

Varighet ca 1,5 time

(Aldersgrense 18 år).

Priser

Ta kontakt for tilbud. 

LÆR MER OM BRENNEVIN

Destilleri tur til Arcus

Visste du at hos Arcus ligger det over 7.000 eikefat fylt med akevitt, eller at norsk akevitt må være laget av potetsprit basert på 95% norske poteter? Dette – og mye mer – kan du lære om når du besøker Arcus. Velkommen til omvisning i vårt destilleri!

I vårt historiske og velduftende krydderrom vil en av våre brennevinseksperter vise deg hvordan krydder anvendes i ulike typer brennevin. Derfra går vi til destillasjonsrommet med fem kobberkjeler som destillerer brennevin året rundt. Her destilleres brennevin som akevitt, gin og norsk whisky.

Arcus har egne tønnemakere som vedlikeholder våre 7.000 eikefat. Fra balkongen på fatlageret kan du nyte utsikten over tusenvis av sherryfat og høre lyden av akevitt som modnes….

Etter omvisningen er det anledning for smaksprøver (Aldersgrense 20 år).

Priser

Ta kontakt for tilbud. 

EN SIKKER SUKSESS!

Signum Grata – Jakten på Kryptogrammet

Inspirert av Dan Browns Da Vinci koden inviterer Cockpit Event til en spennende aktivitet for små og store grupper/bedrifter.

SAMARBEID – ANALYTISK TENKING – KREATIVITET – BARNELÆRE – KONKURRANSE – er stikkord for aktiviteten.

Et kryptogram skal fylles med 9 siffer. For hvert siffer må en ny oppgave løses. Løsningen gir en kode og viser vei til neste oppgave. Oppgavene er svært ulike – noen lette, noen vanskelige, noen quiz-inspirert og noen helt praktiske. Her gjelder det å bruke hele laget sine sterke sider, og merke seg de instrukser som blir gitt.
Laget består av fra 4–6 personer. Deres evne til å samarbeide er avgjørende for å komme fram til løsningen. Første lag som knekker koden, kan låse opp kisten og får innholdet!

Varighet ca. 2 timer

Quiz – med Quizgutta

Jovial quiz, for joviale folk! Quizgutta leverer Quizer med stort fokus på variasjon, humor og et nivå som gjør at alle føler mestring. På den måten blir det en artig og spennende aktivitet for alle deltakerne. Quizen gjennomføres med en blanding av bilder og spørsmål på storskjerm, samt musikk over høyttalersystemet. Vi setter ingen begrensing på størrelsen på lagene men anbefaler å få en fin blanding av folk både for å ha et bredt spekter av interesser å spille på, samt å sørge for at flere som vanligvis ikke henger så mye sammen får muligheten til å bli kjent i en jovial setting.

Om ønskelig leverer også Quizgutta live Musikk-Quiz med flinke musikere som skaper solid allsang i rommet samtidig som spørsmålene stilles.

Quizen er laget og gjennomført av Quizgutta som i mange år har reist Norge rundt med sine Quizer til event, uteliv og restauranter. De produserer Quizen selv og tar gjerne med elementer fra deres bransje eller bedrift inn i oppgavene. Her er det bare å gjøre klart smilebåndet og de små grå, for dette blir gøy!

Høyt & Lavt

Kun 10 minutter fra Olavsgaard hotell finner du Høyt & Lavt Lillestrøm. Dette er en av Skandinavias største klatreparker og er en arena for opplevelser, mestring og utfordringer. Klatreparken består av ulike løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene består blant annet av zip-line og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. I vår kafè kan du slappe av og nyte en ekte matopplevelse. Det er gratis å komme til oss, det er kun de som skal klatre som betaler. Vi har åpent alle helger og skolens ferie i parkens hovedsesong som er april til november. For bedriftsgrupper er parken åpen hele året. 

Megafun

Kombiner møtedagen med innendørs fallskjermhopping! Som de eneste på Østlandet tilbyr MegaFun innendørs fallskjermhopping i vindtunnel. En annerledes og unik pauseaktivitet i kursdagen. Dette er en opplevelse du sent vil glemme.

Megafun ligger kun 10 minutter unna Olavsgaard, og tilbyr også andre aktiviteter, som for eksempel Mission room (litt som fangene på fortet) og Megazone.

Foredrag
Hvorfor er alle så rare?

«Hvorfor er alle de andre så rare?» er uten tvil vårt mest populære foredrag.

Dorthe Lie i ENNEA er en erfaren foredragsholder og forfatter, og snakker om alvorlige tema med lun humor, stor innlevelse og en god porsjon selvironi. Hennes foredrag og kurs er som oftest fulle av dagligdags praktiske eksempler som vi alle kan kjenne oss igjen i.

Event Garden

Tilbydere av en rekke relasjonsbyggende produkter. De har dyktige medarbeidere med lang erfaring innen bransjen. Event Garden har sine produkter utendørs, og har sin «camp» kun 5. minutter med bil/buss fra Olavsgaard. Aktiviteter gjennomføres hele året, og Event Garden skreddersyr tilbudet etter dine behov og ønsker. Dette er uforglemmelige opplevelser ute i naturen, uansett årstid, som vil styrke samholdet innad i gruppen.